İzleyiciler

21 Mayıs 2013 Salı

Ürün İncelemesİ #139 NEUTROGENA HIZLI ETKİLİ SİVİLCE JELİ

Selam herkese,

Bugünkü konuğumuz Neutrogena markasının yeni çıkardığı serinin bir parçası olan Hızlı Etkili Sivilce Jeli.

Şu anki etiket fiyatı 17,50 sanırsam(Gratis). Başka mazağalarda daha uyguna bulabilmeniz de mümkün. İlk çıktığında tanıtım amaçlı oldukça uygun bir fiyata satıldı bir dönem.





Ürün ne vaat ediyor peki; cilde zarar vermeden kızarıklıkları ve sivilceyi yok etmeyi. Peki yerine getiriyor mu? Ben ürünü sevdim. Cildimde hortlamaya çalışan kızarık bir sivilcenin üzerinde bizzat denedim.  Akşam eve gittim, makyajımı sildim, temiz cildime sivilceli bölgenin üzerine parmağımla sürdüm. Gerçekten de bir kaç saat içinde kızarıklık azalmıştı. Sabah kalktığımda ise kızarıklık hiç yoktu. Ayrıca jeli bir türlü kuruyup iyileşmeyen sivilceler üzerinde de denedim, sonucu beğendim. Jeli sürdükten sonraki gün kabuk olup düştü sorunlu bölge.  Aslında elimde sivilce kurutmada oldukça iyi bir krem var ama eczane ürünü olduğundan adını vermek istemiyorum bu jeli sırf meraktan aldım :)


Ürün 15 ml minicik bir ambalajda, ama minicik bir miktar size yeteceğinden bereketli bir ürün diyebiliriz. 12 ay kullanım ömrü var, bence çok makul bir süre anca biter 1 yılda zaten(en azından bana). Jeli uyguladıktan sonra cildiniz kuruyana-emilene kadar yapış yapış kalmıyor, jel hemen kuruyor sürdüğünüz bölgede, yani rahatsız etmiyor. Kokusu hafif ama rahatsız etmiyor. 


Siz bu üründen kullanıyor musunuz? yorumlarınızı merak ediyorum.

Sevgiler, Saygılar...

27 yorum:

  1. evet ben aldım kullanıyorum yağlı bir sey yeyınce çıkan anı sıvılceler ıcın fena değil ağrılı olanalr için en azından ağrıyı azaltıyor ama ız kalır dıye korktuğum için pek uzun süre sürmüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivilcenin iyileşme sürecini hızlandırıyor diye düşünüyorum ben...

      Sil
  2. ben bu işi görmesi için la roche posay duo almayı düşünüyorum. onu kullandın mı? arasında baya fiyat farkı var. eğer kullandıysan hangisini önerirsin acaba ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kremi hiç kullanmadım canımcım maalesef karşılaştıramayacağım...

      Sil
  3. Çok güzel anlatmışsın:) bu ürüne elim gitti ama almadım şimdi keşke alsaymışım dedim. Ne zamandır birisi yazsa da okusam diyordum ki sen yazmışsın :) sınav dönemimde çıkan sivilceler için almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence dene güzel hafif bir ürün, umarım faydasını görürsün :)

      Sil
  4. ben acne patch diye bir ürün kullanıyorum. hepsiburada.comdan almıştım. yüseysel sivilcelerde iyi ama derin olanlarda pek etkili değil. zaten mesele derin sivilceler yüzeysel olanı limon suyu bile söndürüyor. senin bu ürün derin sivilcelerde etkilimi merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derin sivilce kişiden kişiye değişir tatlım, benim lazer tedavim devam ettiği için orta büyüklükte ve çabuk geçen sivilcelerim var yine de tahammül edemediğimden kullanıyorum bu tarz ürünler. Yani gayet kızarık bir sivilcenin kızarıklığını alıp ertesi güne kadar kuru hale getirdi. Cilt tipine sivilce yapısına göre değişir tabii bunu atlayamam ama denemeni tavsiye ederim yine ne kaybedersin...

      Sil
  5. NE KADAR ACABA FIYATI:? ECZANEDEN ALDIGINIZ DAHA ETKILIYSE ONUNDA ISMINI OGRENMEK ISTERIM SIWILCEM YOK AMA IZLERI WAR.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda fiyatını belirtim, o ilacın ismini veremem maalesef çünkü doktor tarafından reçete edilen bir ilaç belki zararı yoktur ama olsun kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, leke izlerin için leke açıcı krem kullanmalısın...

      Sil
  6. Eczane kreminin adını mail atar mısın?
    makyajvehersey@hotmail.com

    YanıtlaSil
  7. bakın mesela acnemax diye bir ürün var onuda deneyin derim ben kullanıyorum etkili bir ürün bir çok kişinin tavsiyesi üzerine aldım şimdi bende o bir çok kişinin içerisindeyim ve herkese tavsiye ediyorum :))

    YanıtlaSil
  8. Bende bu serinin 3ü1 arada olanını aldım bunada bakındım ama kalmamıstı mıgros ındırımden 4.50tl almıstım tonıgını ve 3ü1 aradasını keske buda olsaymıs yazın cok guzel ılk fırsatta denıcem:) Bu arada yenı blogumada beklerım :)

    http://suvemakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Bu yazınıza istinaden aldım geçen hafta. Son haftalarda normalin üzerinde sivilce çıkardım. Ve yüzeysel sivilcelerin yanında, bu sıkılamayan, ağrıyan, 1 haftadan uzun süre cildinizde kırmızı renkli bir zamkla yapıştırılmış gibi duran sivilcelerim de vardı. :) Tamamen geçirdi diyemem. Ama sivilcelerime hatrı sayılır bir yol katettirdiği kesin. ;) Sevdim, bitince yine alırım. Tereddütte olanlara da öneririm. :)
    Ayrıca, ilaç ismi vermediğiniz için sizi tebrik ediyorum. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki püf diye 1 gecede geçirmesini bekleyemeyiz değil mi :)) memnun kalmanıza çok sevindim cidden...

      Sil
  10. güle güle kullan canım :)

    http://forbeautyy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. ben aldım ama 5 gün üst üste sürdüm anca kuruttu sivilcemi vede leke bıraktı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa üzüldüm cidden herkeste aynı etkiyi bırakmıyor demek ki çoğu üründe olduğu gibi.

      Sil
    2. pembe daha güzel söyleyim

      Sil
  12. bende bunun pembesi var çok iyi sivilcelerim çok az kaldı pembesi daha iyi arkaddaşlar alıcaksanız pembesini alınn

    YanıtlaSil
  13. Suan a.101 den 10 liraya mi ne aldim ben

    YanıtlaSil
  14. Bu ilaci nerden temin edebilirim

    YanıtlaSil
  15. bende kızarıklık cıktı 1 aydır gecmıyo napayım sıvılceler gecıyo onceden sıktıgım kızarıklık duruyo

    YanıtlaSil
  16. kızarıklık var suratımda yanagımda ivilce geciyo o kızarıklık gecmıyo yenı cıkan sıvılce ızlerı bıle gectı o gecmedı napmam lazım

    YanıtlaSil
  17. Bende bu gün aldım iki tane sivilce cikti cenemde sürünce etkisini paylasirim burda:)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)