İzleyiciler

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Ürün İncelemesi #137 THE BALM WHAT'S YOUR TYPE BLACK MASKARA

Selam herkese,

Gratislerle bulabileceğiniz The Balm markasına ait bir maskaradan bahsedelim, What's Your Type. 29 tl etiket fiyatı var, ben %50 indirimle sahip oldum maskaramıza. Bu maskaranın bir de dış karton ambalajı siyah olan çeşidi var aman karıştırmayalım.


Bu maskarayı Gratiste çalışan arkadaşım sürekli tavsiye ediyordu bana, elimde yığınla maskara olduğu ve ben zaten Maybelline maskaramla aşk yaşadığımdan pek şans vermemiştim. Geçenlerde gerçekleşen indirim ile alıp denemek istedim.


Sonuç olarak daha önce şurada bahsettiğim Maybelline Falsies Feather Look (isme bak yazarken yoruldum) maskara kadar sevmesem de yine de başarılı bir maskara bence. Kirpikleri cılız ya da çok kısa olanlara yeterli gelecektir, ama takma kirpik etkisi isteyen bana pek yeterli gelmedi. Günlük olarak kullanıyorum. Biraz uzatma ve hafif dolgunluk verdi, ama güzelce kıvırdı kirpiklerimi bunu güzel bir özellik. Bazı maskaralar kendinden kıvrık kirpikleri bile  taş gibi yapıp bırakıyor kıvırma şöyle dursun.

Fırçası kıl gibi gözükse de aslında plastik. Yapısı ince ve dönerek uzuyor uca doğru. Kıvamı ilk açtığımda tam yerindeydi (çok sıvı değildi) ilerki günlerde kurudukça daha iyi performans sağlayacağını düşünüyorum her maskarada olduğu gibi. 2. kat ve sonrasında dikkatli sürülmesi gerekiyor hafif yapıştırma yapıyor çünkü (benim için sorun olmuyor). Bu maskarayı tek kat sürüp üzerine dolgunluk vaad eden bir maskara ile güzel sonuç elde edebilirsiniz. Ben özel günlerde bu yöntemle istediğim görünüşü elde ediyorum genelde. Gün içinde kuruyup göz altlarına dökülme yapmıyor rengi simsiyah. Çıkarması çok kolay. Kokusu yok şimdilik.


Bence şans verilmesi gereken maskaralardan diyorum, ve hoşçakalın diyorum :)

Sevgiler, Saygılar...

2 yorum:

  1. Güle güle kullan:) indirimden o kadar çok şey aldım ki bunu almayı unutmuşum o yüzden bir dahaki indirime kaldı :)

    YanıtlaSil
  2. cnm takma kirpik etkisi istersen benim uzun süre kullandığım max factor false lash effect'i tavsiye ederim.Denedinmi bilmiyorum ama bende işe yaraya bir rimel oldu :)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)