İzleyiciler

16 Mayıs 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #136 PHYSICIANS FORMULA HAPPY BOOSTER ALLIK (ROSE)

Selam herkese,

İlk gördüğüm anda o minnak kalpçikleri ile gönlüme taht kuran bir allıktan bahsedeceğim bugün.


Fiyatını söyleyelim en baştan tabii ki yurt dışında oldukça uygun fiyatlı satılıyor ama ülkemizde 40 tl den aşağı olmayan bir fiyatı var. Mağazasına ya da online eczane sitesine göre değişiyor ama 40-50 tl arasında diyebilirim. Ben online eczane sitesinden aldım.


Hangi rengini alayım diye çok kararsız kalmıştım, internetten renklerine bakarken Rose olanında karar kıldım ne de iyi yapmışım. Aradığım doğal bir pembe görüntüydü ve bunu bu allıkla rahatlıkla sağladım.

Rengi daha iyi anlayabilmeniz için allığı farklı açılardan fotoğrafladım. Ürünün kapağını açıp ilk denediğimde acaba mı dedim çünkü fazla pigmentli gelmedi gözüme, sonrada yanıldığımın farkına vardım. Fırçaya o kadar dengeli ürün geliyor ki abartmadan uygulamanızı sağlıyor rengi yanaklarınıza. (Yapısı tebeşir gibi olup toz toz olan allıklardan değil belirtmek isterim, biraz sert) Ben çok açık tenliyim bu sebeple esmer arkadaşların beklentilerini ne kadar karşılar bilemem, yine de hayal kırıklığına uğrayacaklarını düşünmüyorum. 

İçerisinde minik simler var belli belirsiz ve bu simler cidden yanaklarınıza sağlıklı ve doğal bir görüntü sağlıyor.  Şöyle söyleyeyim bu allığı sürdüğüm günlerde aydınlatıcı sürme ihtiyacı hissetmiyorum. Ben fırçamı allığın üzerinde iki defa dolandırıyorum böylelikle içerisindeki bütün renkler fırçaya eşit oranda geçmiş oluyor.


Kalıcılığı bana oldukça iyi geldi. Gün içinde bir kere tazeledim. ( o da alışkanlıktan yani, allık yüzümden silindiğinden değil  ) Üzerindeki o kalpçiklerin de hemen kaybolduğunu düşünmeyin, kaç defa kullanmama rağmen herhangi bir değişiklik yok kendilerinde :)

Yaz aylarına çok yakışacağını düşündüğüm sıcacık bir pembe allık benim fikrim.


Gel gelelim ambalaja; görüntü olarak kaliteli gibi duruyor ama düşürmeye korkuyorum valla. Kapağı yandan basılarak açılıyor ama oldukça dandik. İçerisine ambalajından daha dandik bir fırça koymuşlar ki hiç hiç işe yaramıyor, kendine hayrı yok desem yeridir :) yine o kalplerin hatırına affettim gitti... Kokusu yok bu arada.

Sevgiler, Saygılar...

6 yorum:

  1. Merhaba rengi çok güzel bir allık bikaç kez eczanelerde gözüme çattı ama elim gitmedi bir türlü:) fiyatı da almamam için etkili olmuş olabilir:)
    oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Rengi teninizde biraz çiğ durmuş, yapay durma riski var dikkatli kullanın derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eldeki duruşu ile yüzdeki duruşu aynı olmuyor, teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

      Sil
  3. Keşke yüzündeki duruşunu da gösterseymişsin, çünkü ben bu allık için çıldırıyordum, yurtdışında 10 dolarken, burada 50 tl diye pek yanaşmıyordum. Fotoğraftan ten rengimiz benzer görünüyor ona göre denerdim :)
    Yine de renk çok sempatik görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım şimdilik bu şekilde paylaşımlar yapıyorum ileride ne olur bilemiyorum :) Ama renk gerçekten çok tatlı ve ciltteki duruşu ciddi ciddi güzel, işini iyi yapan bir fırça ile güzel sonuçlar alabilirsin. Evet çok pahalı dediğin gibi ama yurt dışından almaya cesaret edemedim. Malum gümrük.

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)