İzleyiciler

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Ürün İncelemesi #134 TBS NUTRIGANICS TEMİZLEYİCİ KÖPÜK VE TONİK

Selam herkese,

Bir TBS gezintimde alıp deneme fırsatı bulduğum köpük yüz temizleyicisi ve temizleyici tonikten bahsetmek istiyorum.


Bağdat caddesinde bulunan ufak sayılabilecek TBS mağazasına gitmeyi bir şeyler mıncıklamaya bayılıyorum herkes gibi :) Sepete koydukları mini boy ürünleri alıp denemek hoşuma gidiyor, böylelikle ürünün orjinal boyunu alıp almamaya karar veriyorum.


İlk olarak köpüklü yüz temizleyicisinden bahsedelim biraz. Kimisi köpük temizleyicilerden pek hoşlanmaz ama ben bayılıyorum bana eğlenceli geliyor :)


Her köpük temizleyici gibi basmalı basmalı ambalajı var köpük olarak çıkıyor şişeden.


Bir sıkışta bu kadar ürün çıkıyor, 5-6 kere basmam gerekiyor bir seferde. Mini boy olduğundan sanırım az ürün geliyor sanırım orjinal boyda bir basışta daha fazla ürün gelir.

Gelelim etkilerine;

Verdiği temizlik hissi şahane, makyajı kiri söküp alıyor, bir kaç kere temizlemesini test etmek için ardından başka ürünlerle de sildim yüzümü hiç bir makyaj kalıntısı yoktu, pamuk tertemizdi. Kokusu temizlik ürünlerine  benziyor ama hafif, ağır değil beni rahatsız etmedi yani. Cilde nem veriyor diyemem, aşırı kuruttu da diyemem. Zaman zaman bazı bölgelerde gerilmeler hissettim ben. Yağlı ciltler belki memnun kalırlar ama kuru ciltler iyi bir nemlendirme ile desteklemeleri gerekiyor mutlaka. Tekrar alır mıyım? Kampanyada felan görürsem almayı planlıyorum açıkçası. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 30 tl civarı olması lazım eğer yanılıyorsam lütfen düzeltin. Bazıları göz temizliğinde de kullanıyormuş ben kullanmadım hiç. 
NOT: 17.05.2013 tarihli düzeltme, göz temizliğinde de denedim, gayet başarılı.


Gelelim toniğe. Açık konuşmak gerekirse toniği köpük kadar sevmedim. Benim toniklerle aram çok iyi değil açıkçası belki de ondandır. Ben tonik olarak genellikle gül suyu ya da termal su tercih ediyorum. Çünkü tonikler yapış yapış his bırakıyor cildimde hemen emilmiyorlar ve bu his beni çok rahatsız ediyor.


Bu tonikte aynı diğer tonikler gibi cildime uyguladığımda yapış yapış bir his bıraktı. Tamamen emildikten sonra nem hissi bıraktığı doğru, ama zaten nemlendirici uyguluyorum buna ihtiyacım yok. Sırf takım olarak kullanmak için almıştım toniğini. Bir de belirtmem gereken diğer husus bu tonik diğer tonikler gibi çok sıvı değil azıcık kıvamlı bir ürün. Toniğin kokusu köpük ile hemen hemen aynı diyebilirim. 


Ayrıca %98 doğal olma gibi özellikleri var bu ürünlerin.

3 yorum:

  1. Merhaba the body Shop listem gittikçe kabarıyor:) bana da beklerim çok taze bir bloggerım
    oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Köpüğü ben de çok seviyorum

    YanıtlaSil
  3. ben bir bakıyım o zaman bana göre tam da

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)