İzleyiciler

14 Mayıs 2013 Salı

Ürün İncelemesi # 133 THE BALM MEET MATT(E) NUDE FAR PALETİ



Selam herkese,

The Balm'ın Meet Matt(e) paletine sahip olmuş ve bayılarak kullanırken bir de hiç vakit kaybetmeden Nude olan çeşidini çıkardılar, bunu gören ben başladım kıpırdanmaya. Geldiği günden beri çok merak ediyor aynı zamanda açık konuşmak gerekirse indirimsiz satın almak istemiyordum ki anneler günü indirimini fırsat bilip %50 indirimle sahip oldum paletimize :)


The Balm markasının Gratislerde satıldığını herkes biliyor, yine de bir hatırlatalım. Ben palete söylediğim gibi % 50 indirimle 37 küsür lira ödeyerek sahip oldum.


Açıkçası ben bu kadar büyük bir palet beklemiyordum ilk internette fotoğraflarını gördüğümde, elime alıp incelediğimde ilk ise söylediğim sözcük "vaov" oldu :) 5 gün aralıksız makyajımı bu palet ile yaptım.


Gerçekten ve gerçekten bayıldım renklere. Hepsi birbirinden şahane. Mat palet olmasına rağmen aşağıdaki fotoğraflarda göreceğiniz gibi bazı renklerde hafif ışıltılar ama göz kapağında hiç belli olmuyor. Renklerin pigmentasyonu gayet iyi, diğer The Balm paletlerdeki renklerden farksızlar yani. Yine de eğer farım göz kapağımda uzun süre kalsın, rengi belirgin olsun diyorsanız size kesinlikle far bazı öneririm, ki benim göz makyajımın olmazsa olmaz parçası far bazıdır. Tozutma olayı fırçanıza bağlı sert bir fırça kullanırsanız evet biraz tozutuyorlar, benim için sorun değil bu durum.









Ambalajı için söyleyecek laf yok, her zamanki gibi mıknatıslı karton ambalajda. Ayrıca kocaman aynası ile benim gönlümü daha ilk görüşte kazandı.


Bu da renklerin parmaklanmış hali :)

Kesinlikle almanız, denemeniz gereken bir palet diyorum. Hem günlük hem de özel günlerde kullanabileceğiniz harika renkleri barındıran bir palet, hele ki indirimi yakalayıp sahip olursanız çifte kavrulmuş olur :)

Sevgiler, Saygılar...

6 yorum:

  1. Vallahi renkleri çok güzelmiş. Elimdeki far paletlerinin sayısını azaltabilirsem kullanmak isterim :)

    YanıtlaSil
  2. Renkler çok hoş duruyor ^_^ İndirimdeyken alsam mı diye baktım ama farların evladiyelik bir boyutta olması gözümü korkuttu açıkçası, almadım. Keşke Meet Matte kadar ufak olsaydı o zaman alırdım :(

    YanıtlaSil
  3. Bende çok almak istedim %50 indirimde 20 dk incelemişimdir The Nude ile arasında kaldım dolaştım yine karar veremedim en sonunda Nude paleti aldım:)))ve çok güzel makyajlar yapıyorum ama pişman da oldum çok güzel gözüküyor.Bu paletle yapılmış makyajları da yayınlarsanız daha bir güzel olur:) en kısa zamanda indirim yakaladıgım anda alıcam mutlaka:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önümüzdeki günlerde inşallah fırsat bulursam :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)