İzleyiciler

9 Mayıs 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #130 REAL TECNIQUES KABUKI BRUSH


Selam herkese,

Bugün de bir fırça yazısı ile devam ediyoruz kaldığımız yerden. RT fırçalar gerçekten ama gerçekten o uygun fiyatlarına rağmen o kadar kaliteli fırçalar ki öve öve bitirememek istiyorum.


 Fırçamıza 9.98 $ ödeyerek amazon.com sitesinden satın aldım. Başka sitelerden de bulabilirsiniz tabiki. (TR de satılmıyor maalesef ama Gittigidiyor gibi sitelerden temin edebilirsiniz fakat fiyatları bir hayli uçuk.)


Fırçamız minnacık, yumuşacık ve de kılları yapı olarak kesik. Açıkçası sırf meraktan aldım ama kullanmaya başladıktan sonra hiç pişman olmadım iyi ki makyaj fırçalarımın yanında yerini almış.


Bence tasarım olarak çok şık.


Fırça çok amaçlı öncelikle söylemem gerekir. Sapındaki mıknatıs sayesinde açıp kapatabiliyorsunuz. 



Açık hali bu şekilde.


Fırçamız bir hayli marifetli. Örneğin bu sabah evden acele ile çıktığım için makyaj çantama sadece bu fırçayı atabildim. Neler mi yaptım bu fırça ile; fondötenimin üstüne pudramı fırçamın kapalı hali ile sürdüm, sonra kullandığım fondöten tenimin rengine biraz açık geliyor bu aralar, bu sebeple yüzüme renk gelsin diye üstten bronzer geçtim yine bu fırça ile :) Devam ediyorum fırçayı açık uzun hali ile kontür yaptım ve sonra olarak fırçayı kapatıp allığımı uyguladım. Neredeyse tüm cilt makyajımı bir fırça ile bitirdim :)



Her RT fırça gibi kıl dökme sorunu yok. Fırça kolay temizlenip çabuk kuruyor ayrıca.


 Genel olarak tavsiye edebileceğim bir fırça kesinlikle, alıp denemenizi öneririm. Eskirse ya da yıpranırsa tabiki tekrardan almayı düşünürüm :)

Sevgiler, Saygılar. 

2 yorum:

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)