İzleyiciler

18 Nisan 2013 Perşembe

Taze Bitenler Çantası #7


Toplu hatıra fotoğrafı :)



Avene Termal Su, zaten olmazsa olmazım artık, sivilce kızarıklarına iyi geliyor ve sabah-akşam yıkamış olduğum yüzüme mutlaka fıslatıyorum hem cildimi nemlendiriciye hazırlıyor hem de çeşme suyunun verdiği sertliği alıp cildimi rahatlatıyor. Detaylı yazısı için tık tık.
Nivea Yüz Temizleme Köpüğü, makyaj çıkarıcı olarak düşünmemek gerekiyor,  tek adımda cilt makyajınızı arındırmanız zor yani bu ürünle. Ya bir kaç sefer köpürterek yıkayacaksınız ya da bu köpük ile yıkamadan önce mutlaka makyaj çıkarıcı su/süt ya da benzeri bir ürün ile sileceksiniz yüzünüzü. Bir daha almam. Detaylı yazısı için tık tık.
Johnson's Baby Şampuan, bazen çıkaramadığım kirpik diplerimde kalan makyajı için kullandım. Elimin altında sürekli bir bebek şampuanı bulunduruyorum. Zaten fırçalarımı da yıkamada lazım oluyor. Ama göz yakmadığı koca bir yalan :)
Bioderma Sensibio H2O, Online alışverişimde geldi, çantamda taşıdım. Zaten sürekli kullandığım bir ürün. Detaylı yazısı için tık tık.


Rosense Nemlendirici, kazandığım bir çekilişin yanına koymuş çekilişi düzenleyen güzellik, minik olduklarına bakmayın uzunca bir süre yetti bana. Valla hiç böyle bir etki beklemezdim ama ciddi ciddi memnun kaldım, yağsız hafif bir nemlendirici, yaz için tam ideal, tam boyunu alabilirim düşünmekteyim şu anda.
Avon Saç Serumu, sürekli kullandığım bir serum, elimde başka ürünler var bittiğinde tekrardan alacağım, zaten çoğu zaman kampanyalı satılıyor. Detaylı yazısı için tık tık.
Rimmel London Fondöten, performansı özellikle de kapatıcılığı fiyatına göre çok çok iyi olan bir ürün. Yaz geldi artık pek fondöten kullanacağımı sanmıyorum ama tekrardan alırım havalar soğuduğunda. Detaylı yazısı için tık tık.
Flormar Nail Art Ojesi, uzunca bir süre kullandım, son zamanlarda kurumaya başlamıştı, aseton ile açayım diye düşünürken çantamda akmış batırmış her şeyi :( Tekrardan alırım.


Bee Beauty Vücut Peelingi, bana ağır gelen bir ürün oldu, tekrardan almam ama illaki seveni de vardır. Detaylı yazısı için tık tık.
Loreal Elseve Saç Maskesi, saç kremi olarak kullandım, dökülmeye karşı bir etkisini görmedim açıkçası ama aklımda kalan en güzel özelliği kokusu :) Detaylı yazısı için tık tık. Tekrardan alabilirim ileride.
The Body Shop Nemlendiriciler, Zaten bayılıyorum bunlara elimde son bir tane kaldı, kampanyada görürsem kış için stoklarım.


Watsons Kağıt Mendil, makyaj masamın demirbaşı, bittikçe alıyorum. Benri kare pamuk, zaten hastasıyız :)

Loreal Voluminous Maskara, kesinlikle alırım tekrardan. Detaylı yazısı için tık tık.
Rival De Loop Göz Kalemi, kenarlarda köşelerde unutulmuş bir göz kalemi, asansörlü olanlardan, tekrardan almam çünkü biraz sertti.
Colgate White Diş Macunu, dişleri beyazlatmayı vaadediyor, açıkçası çok bir fark olmadı dişlerimizde :) normal bir diş macunundan farklı değil.

Bitti :)

6 yorum:

  1. bu colgate optic white ı merak ediyordum sayende öğrenmiş oldum işe yaramadığını.. :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkisi olduysa da pek gözle görülür değildi canımcım :)

      Sil
  2. Ne güzel bir sürü ürün bitirmişsin!
    Okumak da çok keyifli oluyor.
    Yeni toplu hatıra fotoğraflarını bekliyoruz merakla :p

    YanıtlaSil
  3. rimmel london match perfection tonu bı tutturamadım ben yaaa cogu kışı memnun aslında nasıl da almak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk tonları koyudan başlıyor. En açık rengi bile bana koyu geliyor, ben de şikayetçiyim :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)