İzleyiciler

28 Kasım 2012 Çarşamba

Yeni Ciciler #1 GRATİS %50 İNDİRİMİ

Karşınızda indirimin ilk günü iş çıkışı bi nefeste koşup kaptığım The Balm ganimetlerim :) Diğer markalara bakmadım bile çünkü ihtiyacım yoktu. Gratise her gidişimde The Balm ürünlerini bızıklardım arada %30, ikinci ürüne %40 gibi indirimler gelse de açık söylemek gerekirse %50 indirimi bekleyip kendimi tuttum hiçbir ürününü almadım. Ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen acı kutsaldır :) Ve nihayet sonunda beklediğim %50 indirim ayağıma kadar geldi :) Alışverişi ayarlı yaptım, merak etsem de bazı ürünleri sırf elimde var gerek yok şimdilik diyerek almadım. Onlar da bir sonraki % 50 indirime artık.


 The Balm'ın Balm & Jovi Rock Star paleti yok satılıyor biliyorsunuz, indirimli indirimsiz silip süpürdü herkes,  benim gittiğim Gratiste bayağı vardı, sanırım yaşadığım yerde The Balm ürünlerinin pek tanınmaması.  İçerisinde 12 adet birbirinden güzel far, bir aydınlatıcı, bir allık ve 2 adet ruj var. Kullanışlı bir palet olduğunu düşünüyorum.  Mary-Lou Manizer aydınlatıcıyı çok istiyordum ama ellerinde yoktu. Paletin içerisinde olduğu görünce zıpladım :) İçindeki allık FratBoy dendi ama bana farklı tonlar gibi geldi bilmiyorum. Ben gene de ayrı FratBoy allık satın aldım. Hele şu aynanın güzelliğine ya kullanmaya kıyamaz insan :) İncelemesi daha sonra gelecek.


Nude paletin sonuncusunu ben aldım Allahın'ın sevdiği kuluyum :) Kardeşime de alacaktım aslında bir tane bir dahaki sefere inşallah. Renkleri kalitesi hakkında konuşmaya gerek yok sanırım herkes ezberledi artık. İncelemesi daha sonra gelecek.


Dediğim gibi Balm & Jovi Rock Star paletinde FratBoy allık var demelerine rağmen ben aynı olmadığını düşündüm elimde farklı geldi renkleri attım sepete FratBoy allığı.  HotMama allıkla da uzun zamandır kesişiyorduk :) Aşağıda flaşlı ve flaşsız fotoğrafları var. İncelemeleri daha sonra gelecek.





Bu indirimden Mary-Lou Manizer aydınlatıcı dışında istediğim ürünlerin hepsini bulup aldım. Aşağıdaki iki lipglossu Gratiste çalışan ve artık arkadaş olduğumuz satış personeli tavsiye ettiği için aldım. Kendisi kullanıyormuş çok memnunmuş, dudağı dolgunlaştırma özellikleri varmış deneyip göreceğiz, zaten indirim ile birlikte tanesini 9 tl ye aldım. İncelemeleri daha sonra gelecek.


Kırmızı olanın ismi; Pink  My Lemonade
Diğerinin ismi; Cocoa My Coconat 

Sevgiler, Saygılar...

7 yorum:

  1. şahane şeyler almışsın:) hepsini güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. böyle gratis postları okumaya bayılıyorum yaa aldıklarınızı güle güle kullanın çook tatlılar :)) şu balm joviyi bir ben alamadım sanırım.Halbuki benim bulunduğum yerde küçük bir yer ama kalmamıştı.Yılbaşı indirimini bekliyorum heyecanla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa halbuki almayanı dövüyolar :)) İnş. sen de güzel indirimlerle toplarsın ganimetleri :) yılbaşı indirimi ben de bekliyorum alamadım hızımı.

      Sil
  3. ındırımı bendee beklıyorum yokSa pataklayacaklaR kesın benı bır turlu yetısemıyorum butun urunleRde olSa keskee su ındırım muthıs olR :D ezılırız artıkınsanların arasında :DDharıka urunler kapmıssın dıorumm gule gule bitirmen dılegımlE....

    YanıtlaSil
  4. Balm joviyi almayanlardanım kıskandım ,çatladım aldıklarınada bayıldım (:takipteyim (: www.sherfinka.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler şekerim :) Takipteyim zaten seni :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)