İzleyiciler

28 Kasım 2012 Çarşamba

Ürün İncelemesi #10 GARNIER KARMA VE YAĞLI CİLTLER İÇİN BB CREAM

Garnier Karma ve Yağlı Ciltler için BB Cream
Garnier' in normal ciltler için çıkardığı BB Cream çok tepki almış olacakki çok zaman geçmeden karma ve yağlı ciltler için olanını çıkardı. Normal ciltler için olanını raflarda gördüğüm zaman alıp denemiştim 3-5 kullanımdan sonra bıraktım çünkü cildim çok yağlı değil karma aslında bende kötü oldu. Tamam nemlendirmesi kapatıcılığı iyiydi ama vıcık vıcık parlak bir görüntü oluşturdu. Zaten bir kenarda duruyor kullanmayı düşünmüyorum, kışın kullanırım diye saklıyordum ama sivilce çıkarır diye korkuyorum sanırım çöpe gidecek. Neyse gelelim asıl ürünümüze :) Daha ilk çıktığında rafta gördüğüm gibi kaptım. Çünkü günlük kullanımda fondöten ağır geliyor. Renkli nemlendirici ya da bb cream tercih ediyorum. Ürünün de karma ve yağlı ciltler olduğunu görünce denemek istedim. İyi de etmişim aldığımdan beri hemen hemen hergün kullanıyorum. 
Genelde makyaj süngeri ile pıt pıt yaparak uyguluyorum. Ellerime bulaştırmayı sevmiyorum sabah sabah. Kusurlu yerleri kapattıktan sonra uyguluyorum çünkü tek başına kusurları kapamada yeterli değil. Bazen iki kat uyguluyorum kapatıcılık için. Cilt rengini eşitliyor kesinlikle. Mat bir bitiş sağlıyor. Pudra ile sabitlenmezse bir kaç saat sonra parlama yapacağını düşünüyorum, ben üstünden pudra ile geçiyorum muhakkak diğer türlü denemedim hiç. Ama bir gün pudrasız deneyeceğim :)Renk konusuna gelirsek ben ilk Rossmandan açık rengini aldım, uygulamamda açık olduğunu gördüm daha sonra Watsonsdan koyu rengini aldım şimdi karıştırarak kullanıyorum cilt rengimi tutturuyorum böylelikle.
Kokusu yok gibi. Yapısı akışkan cilde yedirilmesi oldukça kolay. Kapak kısmını beğenmedim bu yüzden bir eksi puan gidiyor benden kendilerine. Bazen çok geliyor çünkü. Dikkatli sıkmak lazım. Gözenekleri azalttığı mevzusuna gelirsek bu konuda bir yararını görmedim. Belki de pudra kullandığımdandır bilemiyorum.  
Sonuç olarak mucizevi bir etkisini görmedim, ama memnunum kullanıyorum. Biterse tekrar alır mıyım evet alırım. Daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu günlük kullanım için. Sizler ne düşünüyorsunuz bu ürün hakkında??

Sevgiler, Saygılar...

5 yorum:

  1. bb kremler uzak doğu kökenli cildi iyileştirmek için çıkarılmış ilk,içeriklerinde cildin rengini açan maddeler mevcut ama bizim ülkemizdekilerde o yararlı içeriklerin olduğunu sanmıyorum sıvılaştırılmış fondöten almış gibi hissediyorum kendimi oyüzden madem zarar aynı ozaman fondöten kullanırım diyorum ve bb krem almıyorum artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklı olabilirsin araştırmak lazım iyice. Herkesin her üründen beklentisi farklı olabiliyor.

      Sil
  2. bu kremi denedim ve beğendim kokusu da çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. sonunda garnier bb krem adına güzel bir yazı okuyabildim. Ne zamandır almalıyım deyip yazıları okuduktan sonra vazgeçiyorum sanırım yazın bu sefer bahanem olucak ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alıp beğenmezsen gelme karşımıza :) Umarım cildine uyar, sen de memnun kalırsın şaka bi yana.

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)