İzleyiciler

15 Nisan 2013 Pazartesi

Yeni Ciciler -DERMOMARKET-


Selam herkese,

http://www.dermomarket.com/ firmasından bir paket geldi bugün kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bakalım neler varmış pakette,

DDF markasını duyuyor, ürünlerini çok merak ediyordum. Markanın tüm ürünleri için, şuradan buyurunuz. 

Dermomarket marka için şunları söyler;

20 yılı aşkın süredir DDF in cilt bakım ürünlerine dermatolojik açıdan yaklaşımı bu alanda yeni bir bakış açısına ilham kaynağı olmuştur. Bu sayede dermokozmetik adı verilen yeni bir ürün alanı oluşarak kozmetik sektöründen ayrılmıştır. ABD’de Dermatologların %94’ü dermokozmetik ürünleri tercih etmek ve hastalarına önermektedir. Bu nedenle dermokozmetik üretici firmalar arasında DDF oldukça seçkin ve ayrıcalıklı bir konuma sahiptir.


Ürünümüz cilt lekelerini tedavi ederken cilde aydınlık görünüm kazandıran bir nemlendirici. Son zamanlarda sivilcelerle başım dertte, cildinde sivilce çıkan her kişi gibi ben de dayanamayıp bızıklıyorum sürekli, bu durumda ne oluyor? Kaçınılmaz son; sivilce izleri-lekeleri, bu ürün açıkçası benim için aranan kan oldu. Hemen denemeye başlıyorum, ürün yorumu ilerleyen günlerde gelecek, takipte kalın :)

Ürüne detaylı bakmak için, tık tık.

Dermomarket ürün için şunları söylemiş;

DDF Discoloration Reversal Moisturizer

FaydalarıTüm ciltler için leke açıcı gece kremidir. Leke serumlarının üzerine uygulanabilir. Sahip olduğu antioksidanlarla, cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı güçlendirmektedir.

Kullanım Bilgileri: Sadece geceleri, temiz cilde, göz çevresi hariç, leke serumunun üzerine uygulanır.

İçerik: DDF Micro-Radience Complex (undecylenol, phenylalanine, niacinamide, acetyl glucosamine) ; melanosit pigmentlerini inhibe ederek, pigmentasyonun minimize edilmesine yardımcı olur.
Gliserin; cilde nem verir.
Vitamin E; antioksidandır, serbest radikal zararlarını minimize eder.
Scavenol Antioxidant System; yeşil çaydan elde edilmiş, yeşil çaydan 100 kat daha güçlü antioksidandır. (epigallocatechin gallate EGCG)



Kutudan çıkan 2. DDF markalı ürünümüz, bir yıkama jeli. Leke açmaya yarayan jel formunda temizleyici bir jel kendileri. Leke açıcı nemlendirici gibi bu ürünün de işime oldukça yarayacağını düşünüyorum.

Ürüne detaylı bakmak için, tık tık.

Dermomarket ürün için şunları söylemiş;


DDF brightening cleanser

Faydaları: Leke açıcı bitkisel etken maddelerle zenginleştirilmiş, yağlı ciltler için uygun jel formunda temizleyicidir. Hipermigmentasyonu azaltır.

Uyarı: Hassas ciltler için uygun değildir. Kuru ciltler non-drying gentle cleanser ile kombine ederek kullanabilirler.

Kullanım Bilgileri: Sabah ve/veya akşam, göz çevresi hariç dairesel hareketlerle uygulanır. Bol suyla durulanır.

İçerik: Salisilik Asit%0.5, Glikolik Asit%7; cilt soyucu, yenileyici özelliktedir. Görünür hipermigmentasyonu azaltır ve renk açıcı etken maddelerin penetrasyonunu arttırır.
Arbutin (armut ağacı yaprağı)%0.2, Licorice(meyan kökü) %0.1, Mulberry ext.(dut) %0.1, bearberry ext.%0.1, skull cap %0.1, kojik asit %0.2, azelaik asit%0.2 ; aşırı melanin üretimini baskılar.



Paketten çıkan 3. ve son DDF markalı ürünümüz bir göz kremi. Günde 10 saat bilgisayara bakan ve malesef çok az uyuyan biri olarak göz altlarımda çoğu zaman morluklar oluyor, bunu engelleyemiyorum bir türlü. Bu göz kremi umarım bu derdime çare olur diyorum hemen kullanmaya başlıyorum.

Siz de ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak istiyorsanız tık tık.

Dermomarket ürün için şunları söylemiş,

DDF Erase Eye Gel

Faydaları: Göz çevresi morluk ve torbalanmaları için formüle edilmiş kremsi bir jeldir. Göz çevresinin daha aydınlık bir görünüme kavuşmasını sağlar. Cildi nemlendirir.

Kullanım Bilgileri: Temiz göz çevresine sabah ve/veya akşam tamponlanarak, nazikçe uygulanır. Üzerine nourishing eye cream veyaprotective eye cream SPF15 uygulanılması önerilir.

İçerik: Vitamin K lipozomu %0.1; kılcal damarları güçlendirerek çatlamalarını ve kanın damar dışına sızmasını önler.
Magnezyum Askorbil Fosfat %1.5; melanin üretimini azaltır. Leke açıcı etkisi vardır.
Kojik Asit %0.5; doğal renk açıcıdır.
Hyaluronik asit; en önemli nemlendirici ajanlardan biridir.
Sodyum PCA; cildi nemlendirir.
Yeast Ext. (maya) %2; epidermal büyüme faktörünü aktive eden Beta-D Glukan içerir. Hücre yenileyicidir.
Yeşil Çay; güçlü bir antioksidandır. Yüksek orandaki polifenol ile ciltte hücre hasarlarına karşı bariyer oluşturur. Kan dolaşımını hızlandırır, antiinflamatuardır.




Paketten çıkan son ürünümüz ise açıkçası benim daha önce ismini hiç duymadığım FILORGA markasından.

Markanın tüm ürünleri için buradan buyurunuz. 

Ayrıca dermomarket marka için şunları söyler;

Filorga dermokozmetik cilt bakım ürünleri, yüksek kalite ve etkinliğe sahip olmaları sayesinde kullananlarca her zaman iyi yorum alan seçkin bir markadır. Filorga ürünleri denilince akla ilk gelen ürünler Meso-c , Time filler, Hydra Filler, Filorga İso-age, LumitherapistFilorga optim eyes göz çevresi bakım kremi, nemlendirici kremler, maskeler ve cilt temizleme ürünleridir. 



Ürünümüz yaşlanmayalara karşı bir BB krem. Sitede 2 renk seçeneği bulunmakta, bana gelen renk 01 Beige Lumiere, en açık renk olduğundan cildime uyacağını düşünüyorum.

Ürünü detaylı incelemek için tık tık.

Dermomarket ürün için şunları söylemiş;

BB - Perfect Anti Aging Beauty Balm SPF15 30ml.

Yaşlanmaya karşı, renklendirici krem.Florga uzmanlığı tarafından geliştirilen cilt bakımından makyaja güzellik ritüelinizin tüm aşamalarını birleştiren krem:Nemlendirme, kızarıklığa karşı ve kızarıklık görünümünün hafiflemesine yardımcı bakım.Işıltılı bir ten.

*Yaşlanmaya karşı etki:Güçlü bir aktif bileşen, kırışıklıkların görünümünü hafifletmesine yardımcı olur.Cildin yaşlanmasını geciktirir.
*Pürüzsüzleştirici ve yeniden yapılandırıcı etki.Unisooth komplex kızarıklığın azzalmasına yardımcı olur pürüzsüz bir görünüm verir.Cildi rahatlatır.
*Düzeltici ve koruyucu etki:Yumuşak odaklı ve yeni jenerasyon pigmentlerin kombinasyonu ile mükemmel bir ten.
Tek ve kolay bir adımda genç görünümlü bir cilt.Düzgün ve ışıltılı bir ten.Kırışıklıklar, kızarıklık ve küçük cilt kusurlarına karşı pürüzsüz bir görünüm.Ayrıca, kızarıklık ve pürüzlerin görünümünün gizlenmesi ve cildin yeniden yapılanmasına yardımcı olmak için estetik uygulamalar sonrası idealdir.(Enjeksiyon, peeling, lazer...  )
İki renk mevcuttur:Parlak bej ve Altın kum.

Kullanım Şekli: Her sabah hafif bir masajla yüze uygulanır. Yumuşak ve uygulaması kolay yapısı ile cilt tarafından mükemmel bir şekilde absorbe edilir.Cildin yapısına göre , serum ve / veya gündüz kreminin üzerine kulanılabilir.



Dermomarket firmasına bir kere daha teşekkür ediyor, ürün yorumları için beni takip edin diyorum :)

Sevgiler, Saygılar...

4 yorum:

  1. o göz kremi hakkında ayrıntılı yorum bekliyorum benim de durumum aynı çünkü çok bilgisayar az uyku ve morluk.. eğer iyi gelirse ben de alabilirim. denemediğim kalmadı çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün başlıyorum kullanmaya, valla benim de durum vahim. 3 gün izinliydim morluktan eser kalmadı yani tamamen yorgunluktan :(

      Sil
  2. Göz kremi arayışındayım, yorumlarını bekliyorum.

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)