İzleyiciler

5 Nisan 2013 Cuma

Yeni Ciciler #15 Taze Taze :)





Selam herkese,

3 haftadır gözümü yollarda bırakan amazon.com dan aldığım fırçalarım az önce annelerine kavuştular ve hasret bitti. Kargocu daha köşeyi dönmedi ama ben sizinle paylaşmak istedim :) Adamı görünce boynuna sarılmak istedim ne yalan söyliyim... Hemmen kullanmaya başlıyorum yarın ve yorumlarım gelmeye başlar zaten yavaş yavaş :) Aşağıda hangi fırçaları aldığım ve ne kadar ödediğim görülüyor. Amazon.com sitesinin fiyatlarından memnun kalsam da ufak tefek aksilikler çıktı, aslında beni bilgilendirmeleri gerekirdi benim araştırmalarım sonucu sorun çözüldü bi yerde ama şu tablo bana hepsini unutturdu :)75 Euro sınır olduğu için alışverişimi 1 er hafta ara ile iki sefer de yapmak zorunda kaldım. İkinci aldığım paketi ülkeye girişi yapıldığı bilgisini görmeden ikisini birlikte teslim aldım aslında bu iyi bir şey ama sitenin kargo takip servisi berbat demek oluyor bu aynı zamanda. Hadi ben yeni bebişlerimi biraz mıncırıyım, görüşürüz :)







21 yorum:

  1. aman neler almışsın sen böylee yeni bebeklerin hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan yorumlarını bekliyorum..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııım, çok teşekkür ederim, gelecek tabi hemen, gelmezse ayıp olur :)

      Sil
  2. Ay ne kadar çok almışsın öylee. :)
    Güle güle kullan canım benim,görünce ben bile heyecanlandıM!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihi evet öyle oldu napiyim hiç birinin hakkı kalmasın dedim :) Teşekkürler canımcım :)

      Sil
  3. gözün aydın!! Güzel günlerde kullan tatlım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim, darısı isteyenlerin başına :D

      Sil
  4. Bu yazıya çok çok sevindim:) pazar amazondan sipariş vereceğim yardımcı olursan çok sevinirim

    YanıtlaSil
  5. Amazonun kargosu gercekten berbat benim verdigim siparişi eksik acıklama yuzunden gümrükten geri cevirdiler. Ustelik 1 ay bekledim. Neyseki parayı sorunsuz iade ettiler bende cloud10den aldım. Daha pahalı ama 3 gunde elimde oldu. Güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin komik yanı çıkış evrakına ne yazmışlar biliyor musun? Lipstick, soap ve beauty makeup. Biz gümrükten geçircez diye canımız çıkıyor adamlar açıklamaya bunları yazıyorlar çok şaşırdım doğrusu. Aynen o siteye ben de baktım ama fiyatlar sebebi ile amazonu tercih ettim. Ama genel olarak sorunlu bir site kesinlikle.

      Sil
    2. siparişten sonra tc numarasını göndermemizi istenen bir mail geliyor ya, orda ben de paket içeriğine beauty makeup yazılmış diye gördüm. bu yüzden geri dönme ihtimali var değil mi?

      Sil
    3. Valla şans bu iş gerçekten, kimininki fırça yazdığı halde geçmemiş kiminin kozmetik yazdığı halde geçmiş, benimkinde lipstick yazıyordu ama geçmiş ben de şaşırmıştım.

      Sil
  6. çok güzeller.güle güle kullan..güzel makyajlar yapmanı temenni ediyorum..ben de inceledim siteyi ama cesaret edemiyorum..fena kzıklzndım çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de cesaret edemedim ilk sonra bi gazla aldım gitti :) Evet riskli kesinlikle benimkiler gümrükler nasıl geçti hayret ettim açıklamasında yazanlar geri dönmesi için en büyük sebepti ama şans işte...

      Sil
  7. gözüm gönlüüm açıldı ohh güzel günlerde kullan bebittom:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Ayselim daha güzelleri senin olsun :) Herkes rahat bi nefes aldı, kendim şiştiğim gibi herkesi de şişirdim kargoyu beklerken :):)

      Sil
  8. Gülegüle kullan şekerim.Ben de bi posta daha alıcam sanırım :)

    YanıtlaSil
  9. benimde gözüm gönlüm açıldı oy oy hepside süper yahu :) bu arada banada beklerim yeniyim daha izleyicim olursan çok sevinirim:)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)