İzleyiciler

19 Nisan 2013 Cuma

Ürün İncelemesi #125 REAL TECNİQUES CORE COLLECTION

Selam herkese,

Real Techniques fırçaları ile tekrardan karşınızdayım. Bu fırça setine amazondan 15.64 $ ödeyerek sahip oldum. Çok mu lazımdı? Değildi aslında. Sırf Buffing Brush'ı merak ettiğimden aldım.





Setimiz 4 adet fırçadan oluşuyor. Aslında hakkında çok yazıldı- çizildi bu fırçaların hemen üstünden kısa kısa geçelim.



Fırçalar bu şekilde taşıma çantası ile geliyor. Tatillerde lazım olabilir dursun kenarda :)


İlk fırçamız beni merakımdan çatlatan fırçamız Buffing Brush. bu fırça ile ister pudranızı sürün isterseniz fondöteninizi hatta yapabiliyorsanız allık bile uygulayabilirsiniz size kalmış. Kılları yumuşacık yapısı hafif oval-küt arası. Bu fırça RT Expert Face Brush ile çok benzetiliyor benziyor gerçekte de ama Expert Face Brush biraz daha kısa kıllı ve daha oval yapısı var kıllarının. Yine de Expert Face fırçayı daha çok sevdiğimi söylemeliyim. Fırçamızı her 2 kullanışımdan sonra yıkadım, hiç kıl dökmedi sadece uygularken 1-2 kıl döktü o kadar.


Boyutu resimde görüldüğü gibi, bence ideal rahatça ve zahmetsizce fondöteni cildime yedirmemi sağlıyor.


Kıllarının sıklığı avantaj olsa da, temizlerken biraz zorlanıyorsunuz maalesef.


Setteki ikinci fırçamız Contour Brush, seti iyi ki almışım dedirten ikinci fırça bu oldu Buffingden sonra :) Ben yanaklarımı kontürlemek için kullanıyorum. Bazen de aydınlatıcı uygulamak için. Kılları yumuşacık olduğundan ürünü cilde çok güzel yedirebiliyorsunuz. Bir sefer yıkadım kıl dökmedi.


Eğer büyük bir yüze sahipseniz boyutu ufak gelebilir kontür işlemlerinde. Bana tam geliyor.




Setteki üçüncü fırçamız açık konuşmak gerekirse henüz hiç kullanmadığım Pointed Foundation Brush, bu fırça ile ancak belli bölgelere kapatıcı uygularken ve göz altı bölgesinde kullanabilirim tüm yüz için oldukça ufak.




Setin dördüncü ve son fırçası ise Detailer Brush, bu fırçayı da hiç kullanmadım. Ama ruj sürmede ve ufak detaylarda kullanılabilir.



Görüldüğü gibi seti sadece Buffing Brush için alıp Contour Brush'a da hayran kaldım. Diğer iki fırçaya pek ihtiyaç duymuyorum. Ama bu iki fırça için bu seti almaya değer, şans vermenizi öneririm.

Sevgiler, Saygılar...

4 yorum:

  1. buffing brush favorim ayrı satılsa kesin alıp yedeklerim onu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de stippling brush'ı yedeklemek istiyorum, Allahım başımdan eksik etmesin amin :)

      Sil
  2. Artik bu fircalar yerine baska urunler yazsan? :(

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)