İzleyiciler

16 Nisan 2013 Salı

Ürün İncelemesi #123 REAL TECNIQUES STIPPLING BRUSH



Selam herkese,

Sıradaki yazımız şurada bahsettiğim alışveriş ile sahip olduğum Real Techniques fırçalarından Stippling Brush. Sonda söyleyeceğim şeyi başta söylüyorum ve diyorum ki ilk yurt dışı alışverişimde yedeklenecek kesinlikle!


Açıkçası sırf meraktan aldım çok fazla beklentim yoktu, kılları cılızdır ve iz bırakır, ürünü cilde iyi yedirmez gibi düşünüyordum. En kötü ihtimalle denemiş olurum diye düşünerek almıştım. Ama söylediğim bütün sözleri yedirdi bana sağolsun :) 


Kılları çok sık değil ama çok fazla seyrekte değil bence tam kıvamında. Fondöteninizi fazla emmeden cildinize rahatça yedirebiliyorsunuz, kullanması kolay ve zahmetsiz yani bileğiniz yorulmuyor :) . Çok hafif fırça izi kalabilir bazen, minik düzeltmelerle harika görünüşü elde edebilirsiniz. Her zaman söylüyorum doğru ürünü doğru fırça ile uyguladıktan sonra harikalar yaratmak gayet mümkün. Fondötenin cildinizde bitişini öyle güzel sağlıyor ki, benim üründen kapatıcılık beklentimi ciddi ciddi karşıladı kullandığım günlerde. Ben sadece likit fondötenlerimi uygularken kullanıyorum, size kalmış aslında hoşunuza gidiyor ve kolayınıza geliyorsa krem fondöten, allık, pudra hatta aydınlatıcınızı bile bu fırça ile uygulayabilirsiniz. Ben makyaj bazımı uygularken denedim, sonuç mükemmel. bu fırça tam bir süper kahraman dostum :) Bu arada diğer RT fırçaları gibi bu fırçamızın kılları da sentetik.


Fırça Mac 187 tarzı fırçalara benzetiliyor bu arada. Fırçanın ebatı ufak gelebilir, benim yüzüm büyük uğraştırır diyebilirsiniz. Hayır kesinlikle değil, fırçanın boyutu o kadar ideal ki sizi uğraştırmadan fondöteninizi uygulamanızı sağlıyor, ayrıca ben göz altı kapatıcımı da uyguladım kimi zaman, o bölgede de inanılmaz verimli. Bazen fondöten kullanmak istemediğim günlerde kapanacak yerlere pıt pıt şeklinde kapatıcı uyguladım sonuç yine mükemmel.


Temizlemesi diğer fırçalara göre nispeten daha kolay. Bu arada yıkarken hiç kıl dökmedi, sadece 1 kere uygularken kıl döktü, sadece 1 kıl o da :) Elinizdeki fondöten fırçalarını bırakın ve bu fırçaya bir şans verin derim, bence pişman olmazsınız.


Siz  bu fırçayı kullanıyor musunuz? Yorumlarınızı merak etmekteyim.

Sevgiler, Saygılar...


30.12.2013 tarihli not:



6 yorum:

  1. kullanmazmıyım bayılıyorum bi de..

    YanıtlaSil
  2. Abartmıyorum baştan sonu tüm bloğunuzu okudum. (Bugün patronlar yok bende de zaman bol:))
    Ellerinize yüreğinize sağlık çok güzel paylaşımlar olmuş.
    Çok çok teşekkürler.
    Ben de dayanamadım yıllar sonra blog işine girdim, umarım sizin gibi güzel paylaşımlarda bulunabilirim.
    http://makyajayenibaslayankiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. bu fırçalardan almayı düşünüyorum aklımda expert face brush vardı siz hangisini tavsiye edersiniz acaba likit fondötenler için kullanmayı planlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım bence zevk ve tercih meselesi iki fırça da oldukça işlevsel ve kaliteli fırçalar. Bence ikisini de al :D

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)