İzleyiciler

11 Nisan 2013 Perşembe

Ürün İncelemesi #122 REAL TECHNIQUES BLUSH BRUSH/ALLIK FIRÇASI


Selam herkese,

Ha alıcam ha alıcaktım derken gözümü kararttım Amazon.com adresinden yüklü bir fırça alışverişi yaptım. Çoğunuz yurt dışından alışverişin ne kadar riskli olduğunu az çok biliyorsunuzdur. Çoğu kişinin fırçaları geri dönmüş yasaklı ürün olmamasına rağmen, benim birer hafta arayla yaptığım alışverişimin kargosu sorunsuz şekilde tarafıma ulaştı çok şükür. alışveriş yazısı için tık tık.


Fırçaları tabiki teslim aldıktan sonra ilk makyajımda kullanmaya başladım. Fırçanın kılları sentetik olup oldukça yumuşak. Uca doğru sivrilen hafif tombul bir fırça. İlk görünce kılları gözüme biraz cılız gelse de allığı dağıtmada oldukça başarılı kendisi. Ben sadece allık uygularken kullandım, kontur uygulaması da yapılabilir ama bu iş için benim yüzüme biraz büyük kaçtı, aynı şeyi aydınlatıcı uygulama için de söyleyebilirim.


Krem allık uygulamak için oldukça yumuşak buldum krem allık kullanmıyorum, krem allık meraklılarına söylemeliyim. Pudra uygulamak amaçlı da kullanılabilir yoklukta :)


İki kere yıkadım, yıkaması ve temizlemesi çok kolay, bir gecede kuruyor, geceleri yıkayıp sabahları kullandım. Kıl dökmedi, aferim benim kızıma :)


Tek dezavantajı fırça büyük bir fırça, öyle makyaj çantanızda rahat bir şekilde taşıyabilmeniz güç.


Bu arada yapımında hayvanlara zarar verilmemiş olduğu biliniyor. Allığı mükemmel bir şekilde uygulamak isterim, yüzümde çok doğal dursun diyorsanız hemen alın derim, kaçırmayın. 

Sevgiler, Saygılar...

8 yorum:

  1. Şu Real Techniques fırçalara baktıkça iç geöiriyorum:( birde yabancı bloggerlar makeup tutorial larında paso bu fırçaları kullanıyorlar,seyrederken bile çok kaliteli olduğunu anlıyorum:)ben risk alıpta y.dışından alamıyorum bir türlü maalesef:( nedir çektiğimiz bu y.dışı yasağından!!! Bu arada güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk cesaret edemedim şeytanın bacağını bir kırdım şimdi 3. posta siparişimi bekliyorum ama bu sefer fırça değil :) Umarım sen de alırsın inan pişman olmazsın... Teşekkürler...

      Sil
  2. bayıldım buna en kısa zamanda bütün fırçaları alacağım ben de.. kendimi tutuyorum şu anda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tutma ayol oh be dünya varmış dedim kullanınca :)

      Sil
  3. ben de amazondan aldım bu fırçalardan.seninki kaç günde geldi? ben hala meraktayım gelir mi gelmez mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söyledikleri tarihten daha erken geldi bana, yaklaşık 3 haftaya yaklaşıyordu geldiğinde ama ufak bir sorun çıktığından diye düşünüyorum yoksa 10 gunde gelirdi.

      Sil
  4. Pixiwoo nun videolarını her izlediğimde mutlaka alacağım deyip, sonra vazgeçiyorum:) Bloglarda da son zamanlarda sürekli karşıma çıkıyor:) Açıkçası Sigma mı Real mi kararsız kaldım...Bu arada güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RT fırçalardan kesinlikle çoook memnun kaldım ama Sigmayı da da merak etmiyor değilim, en kısa sürede onunda siparişini vermek istiyorum.

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)