İzleyiciler

10 Nisan 2013 Çarşamba

Ürün İncelemesi #121 AVENE HYDRANCE OPTIMALE LEGERE



Selam herkese,

Avene markasını çok seviyorum. Şimdiye kadar yüz yıkama jelini, bronzlaştırıcı kremini ve de termal suyunu denedim. Hazır nemlendiricim bitmişken seçimim Avene'den yana olsun dedim ve Hydrance Optimal Legere  nemlendiricisini aldım. Alışveriş yazısı için tık tık.




Kremlerdeki bu olaya bayılıyorum, kapalı tüp, ilk sizin açıyor olmanız hissi çok güvenli.


Ürün normal ve karma ciltler için üretilmiş. 40 ml. Benim aldığım sitede fiyatı 50 tl idi, bu fiyat eder mi etmez mi tartışılır, piyasada daha ucuza aynı etkiyi veren nemlendiriciler illaki bulunur.


Yapısı çok yoğun değil çok akışkan da değil tam kıvamında ve yüze rahatça yediriliyor. Parmağımda görülen miktardan biraz daha fazla sıkıp Avene Termal su fıslatıp emdirdiğim tüm yüzüme ve boynuma sürüyorum. Cilt tarafından emilme hızı ortalama. Sabahları, kullanacağım fondötende SPF özelliği var ise bu kremi, yok ise bu kremin SPF 20 özellikte olanını kullanıyorum. 


Benim karma ile normal arasında gidip gelen cilt tipime tam uydu, memnun kaldım diyebilirim. Krem hassas ciltlere de hitap ediyor ayrıca. Benim cildimde herhangi bir probleme sebep olmadı. T bölgem zaten arada sırada parlar, artı bir yağlandırma yapmadı.


Ürünün 12 ay kullanım ömrü var. Severek kullandığım bir krem oldu, tekrardan alabilirim.

Siz bu kremi kullanıyor musunuz? Yorumlarınızı merak etmekteyim.
Sevgiler, Saygılar...

2 yorum:

  1. merhaba bende Avene kullanıyorum ve çok memnunum. Elimde kışın soğuktan kaynaklanan kanamalı çatlaklar ve dudağımda sürekli kuruluktan kaynaklanan yarılmalar oluyordu. onu kullandıktan sonra hiç bir iz bile kalmadı ve yumuşacık oldu cildim. kesinlikle tavsiye ederim

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)