İzleyiciler

5 Nisan 2013 Cuma

Ürün İncelemesi #118 VICHY CAPITAL SOLEIL SPF50 MICRO FLUID FACE GÜNEŞ KORUYUCU


Selam herkese,

Cilt bakımı-sağlığı hakkında bilinçlenmeye başladığım dönemde edindiğim bir güneş koruyucusu olan Vichy'nin bu losyonu hatta losyondan da akışkan ürününden bahsetmek istiyorum bugün. Zaten yüz bölgemde lazer tedavim devam ettiği için mutlaka güneş koruyucu bir ürün ya da içerisinde güneş koruyucu özelliği olan ürünler kullanmak durumundayım.


Ürünü araştırıp edindim. Krem değil de akışkan kıvamda olması almam için büyük bir etken oldu. Çünkü güneş kremlerinde en korktuğum durum cildi yağlandırması ve aşırı derecede parlak göstermesi durumudur.  Ürünün yapısı akışkan sudan biraz daha kıvamlı. Cilde güzelce yediriliyor bu nedenle. Matlaştırıcı kremlerin verdiği matlığı beklemeyin ama bir güneş kremine göre oldukça iyi bir matlık sağlıyor en azından gün içinde parıl parıl parlatmıyor cildinizi. Zaten bu ürün karmadan yağlıya dönük cilt tipleri için tavsiye ediliyor. Yaz aylarında cildim sapıtıp yağlı olma yolunda ilerlediği için nokta atışı oluyor benim için. Geçen sabahtan akşama kadar süren gezimizde cildime uyguladım, kusurlu bölgeleri kapatıcı ile kapattıktan sonra üzerine sadece The Balm Sexy Mama geçtim. Bir de hafif allık. akşam olduğunda cildimde ne bir kızarıklık(güneşten kaynaklanan) ne de cıvık cıvık parlama vardı. 50 SPF olması benim süt beyaz cildim için ideal ayrıca. Biraz güneş görünce çıkan çillerim ise saklandılar bu krem sayesinde. Ürünü kullanmadan önce çalkalamamız gerekiyor. Kokusuz bir ürün ayrıca. Göz çevresinden uzak tutmanız gerektiği hatırlatmak isterim. Cildime nemlilik verdiğinden altına ya da üstüne ayrıca bir nemlendirici ürün uygulamıyorum.


Ürün 40 ml lik, 12 ay kullanım ömrü var. Ben geçen yazın sonlarında almıştım bu sebeple bu yazın sonlarında bitse de bitmese de kendisine veda etmek durumunda kalacağım. Tekrar alacağım ürünler arasında kesinlikle, tavsiye ediyorum. Ben onlineeczane sitelerinin birinden almıştım ama şu an hatırlayamıyorum siz de araştırıp en uygun fiyatlı olana sahip olabilirsiniz.

Sevgiler, Saygılar...



4 yorum:

  1. Uzun zaman kullandım karmadan yağlıya dönük bir cildim var. Tek kelimeyle vasat! Hiç beğenmedim etkisini de görmedim daha önceden babenin güneş kremini kullanmıştım o bitince bunu deneyeyim dedim ama bence verilen paraya yazık. Zaten vichynin hiç bir ürününü kolay kolay kullanmam nemlendiricisini de kullanmıştım berbattı! Bu da cildimde bir süre sonra sivilce yaptı iyiden iyiye cildim yağlandı. Hemen çöpe gönderdim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildinize iyi gelmeyen bir ürünü çöpe göndermeniz isabet olmuş, umarım cildinize uygun güneş kreminizi bulursunuz, sevgiler...

      Sil
    2. Bioderma kullanıyorum bu aralar pek memnunum;))

      Sil
    3. Ne güzel... Bioderma benim de severek kullandığım bir markadır.

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)