İzleyiciler

23 Nisan 2013 Salı

Ben Bu Aralar...

Selam herkese,

Çok yoğun günler geçiriyorum, saatler, günler hatta haftalar, aylar nasıl geçiyor anlamıyorum. Geçenlerde 4 günlük bir kaçamak yaptım, kendime geldim biraz. Bakalım neler yapmışım :)


4 günlük kısa tatilde annemle birlikte Çanakkale'de öğrenci olan kardeşimin yanına gittik. 3 yıldır gitmemiştim.


Herkes kardeşini-ablasını sever ama ben ölürüm kardeşim için, ve onu çok özlüyorum o benim en yakın arkadaşım, sırdaşım aynı zamanda. Annemle babamın bana en güzel armağanı. Allah yokluğunu göstermesin. Müzik öğretmeni kendisi, uzak yerlerde görev yaptığında nasıl ayrı kalacağız hiç bilmiyorum...


Çanakkalenin Cuma günleri kurulan pazarına gitmeden olmazdı.


Bunlar da pazar ganimetlerimiz :) Parfümü sırf şişesi için aldım makyaj masamda güzel duracak :)


Kordonda gece gezmeleri...


Kardeş hediyesi candır, tek taşımı çıkardım bunu takıyorum :)


Kocişin hediyesi, motorları çok sever...


Bunlar da geçenlerde Bonvagon sitesinden aldığım evimin yeni cicileri. İzine gitmeden önce arayıp "sonra kargolayın" dememe rağmen ben yokken gelmiş kargo. Neyse kare pufumu pek bi sevdim efenim :)


Uzun zamandan beri puzzle yapmak, sonrasında çerçeveletmek istiyordum. Dişime göre bir şeyler bulunca almak istedim. Eşim 2000 parça olanı görünce hemen sıvıştı :)


Son zamanlardaki en iyi arkadaşlarım. Uzun süre de öyle kalacak gibi görünüyor, bakalım.


Bıcı bıcı yaptık biz, pazar banyosu :)


Yeni cicilerim, şu kadarcık şey için ayrı alışveriş yazısı hazırlamak istemedim. Merak edenler için fiyatları; 3'lü kağıt mendil, 6,99 / 3'lü ıslak havlu, 9,99 / Bebek Şampuanı, 5,99 / Diş Macunu, 12,90 / Watsons Body Scrub, 9,99 / Kulak Pamuğu, 3,99 / NYC Ojeler, tanesi 3,49 (sanırım kampanya var 3 al 2 öde fişe baktım biri düşülmüş tutardan, bilseydim bir kaç tane daha alırdım) / Seyehat Boy Pompalı Şişe, 3 olması lazım sanırım, fişe girmemişler :)


Bu da çekmecemin son durumu, zaten bu çekmecenin adı artık abur cubur çekmecesi oldu :)

2 yorum:

  1. Çok güzel geçmiş zamanın. :) Ben nyc ojenin numarasını merak ettim. Hatta bir de sürüp oje postu yaparsan ne güzel olur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) en sağdakini söylüyorsan eğer rengi, 165 Carrie'd Away, şu an ilk denememmi yapıyorum :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)