İzleyiciler

27 Haziran 2014 Cuma

Ürün İncelemesi #205 BIODERMA PHOTODERM MAX SPF 50+

Selam herkese,

Tenim çok beyaz ve maalesef güneşe alerjisi olan biriyim. Tatile gittiğimde en büyük sıkıntım cildimin kızarmasıdır. Bu sebeple yüksek koruma faktörlü güneş koruyucularını seçmek zorunda kalıyorum, en azından cildim güneş ışınlarına alışana kadar. 


Öncelikle ürünü sadece vücudum için kullanıyorum, yüzüme sürmüyorum çünkü ürün kuru ciltler için ve yapısı oldukça kremsi. Yüzüm için yaz kış daha ince, mat görüntü verme özelliği olan koruyucular tercih ediyorum.


Dediğim gibi yapısı oldukça yoğun, bu sebeple cilde uygulanması biraz zahmetli, iyice yedirmek gerekiyor. Fakat kısa sürede cilt tarafından emiliyor.


Fiyatı hakkında emin değilim zaten farklı sitelerde çok farklı rakamlarla satılıyor araştırıp en uygun fiyatlısını bulmak size kalmış :)


Güneşten koruması cidden başarılı, ama suya dayanıklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Sudan her çıktığınızda mutlaka tazeleyin kremi. Vücut için kullandığım güneş koruyucu ürünlerde sabit fikirli değilim, yani biterse başka ürünler de deneyebilirim açıkçası.


Sevgiler, Hoşça kalın...

2 yorum:

  1. bende bioderma photoderm brume kullanıyorum,bioderma ürünlerinden çok memnunum:)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)