İzleyiciler

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Ürün İncelemesi #147 YVES ROCHER KAYISI ÇEKİRDEĞİ ÖZLÜ PEELİNG

Selamlar herkese,


Yves Rocher markasından edindiğim ilk ürün bu peeling, pardon unutmadan bir de kalıp sabununu almıştım bu ürünle birlikte.


Satış fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 16-17 tl civarıydı, ben indirimden almıştım diye hatırlamaktayım. Siz de mağazanın sık sık yaptığı indirimden edinebilirsiniz. Ürün herkes tarafından çok beğenildi ve övüldü, açıkçası ben de çok merak ettim yine de beklentimi çok yüksek tutmamaya çalıştım. Denedim gördüm ki gerçekten övgüleri cidden hak eden bir ürünmüş.


Ürünün kapağını açar açmaz sizi buram buram kayısı kokusu karşılıyor. Yapısı yukarıda görüldüğü gibi, ne çok kremsi ne de çok sıvı tam ayarında. İçerisindeki tanecikler kesinlikle yüzü tahriş etmiyor, hatta ben biraz daha yoğun olsun isterdim, yoğun tanecikli peelingleri ben daha çok seviyorum. Duştan çıkmadan önce uyguluyorum genelde haftada bir kere, peeling yapmaya da çekiniyorum açıkçası çünkü cildim sivilce bakımından aşırı sorunlu olmasa da her zaman yüzümde nazar boncuğu misali 1-2 sivilce bulunur malum sebeplerden dolayı. Bu nedenle çok dikkatli kullanıyorum olan o 1-2 sivilcenin doğalmaması adına. Hatta çoğu zaman sadece burnuma ve burnun yan bölgelerine uyguluyorum çekindiğimden.


Yüzden temizlenmesi çok kolay, köpüren bir ürün değil. Kesinlikle kurutmuyor aksine nemli bir cilt bırakıyor geriye. Kullanım sonrasında cildinizin tam anlamıyla temizlendiğini hissediyorsunuz. Ürünün ufacık tefecik olduğuna bakmayın oldukça bereketli, ufak bir miktar tüm yüze yetiyor.


İçeriği de yukarıdaki gibi maalesef. Bittikçe alınabilecek ürünlerden oldu kendileri.

Sevgiler, Saygılar...

7 yorum:

  1. Bende yeni kullanmaya basladim ama.cok beğendim söylediğin herseyi hakediyoru gule gule kullan canim ;)

    YanıtlaSil
  2. Ben de merak ettim Neutrogena bitsin bir sure sonra bunu almak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de sivilceler yayılmasın diye tüm yüzüme kullanmıyorum ama geri kalan yönüyle beğeniyorum :) indirimdeyken 8 tl gibi bir fiyata almıştım ben de :)

    YanıtlaSil
  4. Ben aslında yves rocherın diğer peelingini kullanıyorum. Ama bu da o kadar övülüyor ki son indirimde meraktan aldım. ;) Şimdilerde merakıma yenilip diğeri bitmeden bunu da açma tehlikesiyle karşı karşıyayım. Dolabın en dibine sakladım, açmamak için savaşıyorum. :) Kullandığımı project panıma ekledim zaten, miadını doldurdu. ;)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)