İzleyiciler

23 Temmuz 2013 Salı

Ürün İncelemesi #145 LOREAL PURE ZONE JEL

Selam herkese,

Bugün size uzun zaman önce aldığım fakat elimde çok fazla temizleme jeli olmasından dolayı kullanmaya ancak sıra gelen Loreal markasının derinlemesine arındırıcı jelinden bahsetmek istiyorum.


Ürün oldukça ulaşılabilir hemen hemen bütün kozmetikçilerde, kişisel bakım mağazalarında ve marketlerde bulabilirsiniz. Fiyatı 15 tl civarı değişiyor. Ben yanılmıyorsam Gratis mağazasının bir kampanyasında almıştım. Ürünün en güzel özelliği temizleme pedi ile satılıyor olması. 


Ben ürünü şu şekilde kullanıyorum; eğer cilt makyajımı üstten sildiysem 1 sefer bol köpürterek bu jel ile yıkıyorum. Ama sadece göz makyajımı çıkardıysam ve cilt makyajım tamamen duruyorsa 2 defa yıkıyorum bu jel ile içim rahat ediyor. Göz makyajımı bu jel ile yıkamıyorum bu arada. Temizleme pedinin üzerine döktüğüm birazcık ürün bile bolca köpürüp iş görüyor. Ped kesinlikle tahriş etmiyor. Ürün bittikten sonra da pedi atmayıp kullanmayı düşünüyorum.

Gelelim etkilerine; sivilcelere karşı, siyah noktalara karşı, parlamaya karşı olduğunu söylüyor. Benim cildim özellikle yazın karma, kışın normaldir. Yani şu sıralar karma olan cildimle gayet iyi anlaştı. Yüzümü bu jel ile yıkadıktan sonra nefes aldığı hissine kapılıyorum. Aslında bu büyük bir iddia ama benim cildimdeki sivilceleri kuruttu ve hiç sivilce çıkarmadı. Cilt tipine göre değişir yine de kesin bir şey söylemek zor. Belirtmemde fayda var yer yer gerilme hissettim, ama makyaj temizliğinden sonra mutlaka nemlendirici kullanıyorum, bu sebeple sorun olmadı benim açımdan. Siyah nokta konusunda kesin bir şey söyleyemem o konuda pek şikayetim yok çünkü. Evet parlamayı kesinlikle alıyor ciltten. Ayrıca kokusu olduğunu söylemeden geçemeyeceğim ve oldukça baskın bir koku, koku hassasiyeti olanlar için hoş bir durum değil. Sonuç olarak karma-yağlı ciltlerin seveceği, kuru ciltlerin pek hoşlanmayacağı bir ürün olduğunu belirtip hoşça kalın diyorum :)


2 yorum:

  1. yağlı-karma cilt olarak fenaolmadı bu ürün bana ama çok da bir artı sağlamadı diyebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt bakım ürünleri için kesin bir yorum yapmak çok zor...

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)