İzleyiciler

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Ben Bu Aralar...

Selam herkese,

Nerelerdeyim, neler yapıyorum bu aralar?


Yaklaşık 2 ay önce uğradım Pendik Viaport Yves Rocher mağazasına, doğal olarak fişi kaybettim, fiyatları da hiç hatırlamıyorum. Öylesine girip 2 parça ürün alıp çıktım. Kayısılı peeling zaten merak ettiğim bir üründü, sabunların kokuları da çok övülüyordu.


Mayıs ayı, aylar içerisinde favorimdir, çünkü doğum günü ayımdır :) Fotoğraf makinem çalınınca çok üzülmüştüm, valla fotoğraf çektirmelere küsmüştüm resmen. Ailem de artık susayım diye bana makine aldı bu doğum günümde :) Yeni bebeğime merhaba diyin...


Oriflame yapan bir tanıdıktan yukarıdaki ürünleri aldım. En son Oriflame alışverişi yaptığımda üniversitedeydim sanırım. Tek tek fiyatlarını hatırlamıyorum ama hepsine toplamda 30 tl ödedim. Henüz sadece ojeyi denedim ve malesef beğenmedim...


Yapılan ufak tefek alışverişler...


Bunlar çakma parfümlerimiz :) Tanesi 10 tl. Kardeşim Çanakkale pazarından almış ablasına. 


Canım, hatta canımdan öte kardeşimi mezun ettik. Umarım bütün dilekleri kabul olur, şans melekleri onunla olur. Okuyorsun biliyorum, seni çok seviyorum.


Bu arada 2 haftalık yıllık iznimi kullandım gitti. Çalışan evli bayanlar beni iyi anlarlar, evde vakit geçirmek gibisi yoktur. Henüz 1 yıllık evli birisi olarak evimin tadını hiç çıkaramadım, bu sebeple bu yıl tatili evde geçirip günü birlik dolaştık. Havuz keyfi de yaptık tabii ki :)

Bitti :)

3 yorum:

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)