İzleyiciler

2 Eylül 2013 Pazartesi

Bitenler Çantası #11

Selam herkese,

Yaz aylarında her zamankinden fazla ürün bitiyor.


Zigavus şampuan, daha önce de bahsetmiştim göz bebeğim bundan sonra 2 kutu şampuan bitirdim ara vermek amacıyla ama yine döneceğim gibi duruyor tekrar bir süre sonra.
Gliss şampuan, gönül bağım var bu şampuan ile :) Onun için ara ara kullanmazsam olmaz. 
Elseve saç kremi, saçımda harikalar yaratmayan bir ürün, tekrar alacağımı sanmıyorum.
Palmolive çilekli duş kremi, o kadar çabuk bitti ki anlayamadım rüzgar gibi geçti :) Şaka bir yana yapısı çok yoğun benim gibi bol kepçe biri için oldukça bereketsizdi. Genel olarak güzel temizliyor, cildi kurutmuyor ve mis gibi kokuyordu, tekrar alınabilir.


Yukarıdaki arkadaşların hepsi çöpe gitti maalesef. Niye mi?

Neutrogena siyah nokta toniği, sadece burnuma uyguluyordum ama gözlerimi çok yakıyordu içerisinde çok yoğun alkol var, dayanamadım artık.
Diadermine süt ve tonik, kardeşimden aldım biraz kullandım ama kesinlikle hataydı, zaten makyaj temizleme sütleri bana göre değil bunalıyorum uygularken çok iyi temizlediğini de düşünmüyorum sütlerin, toniğe gelecek olursak, zaten tonik insanı değilim, yapış yapış his bırakıyordu.
Hawaiian güneş koruyucu krem, geçen sene tatile gitmeden önce almıştım, bu sene de kullandım, bir daha ki seneye ömrü bitiyor maalesef çöpe.
TBS tonik, temizleme köpüğünü ne kadar sevdiysem toniğinden o kadar nefret ettim, yapış yapış cilt bıraktı ki ben nefret ediyorum bu histen, olmadı maalesef çöpe.
Garnier göz altı rolonu, çok seviyordum günlük kullandım genelde, ama geçen dikkatimi çekti kullanım ömrünü çoktan doldurmuş.
Essence I Love Extreme maskara, çok beğeniyordum ama artık kurumaya başladı ve fırçasının büyüklüğünü başlarda sevsem de göz makyajımın katili olmaya başladı son zamanlarda, her makyajda mutlaka bulaşıyordu doğru çöpe.


Benri kare pamuk, Cala makyaj temizleme pamuğu ve markası önemli olmayan ıslak mendil (makyaj sırasında ellerimi temizlemek ve makyaj sonrası batan makyaj masasını silmek için kullanıyorum zaten :)  Tekrar alınan rutin ürünler.
Arko el kremi, diğer yağlı çeşidine göre daha hafif kullanılabilir. Tekrar alınır fiyatı da uygun çantaya atmalık.


5 yorum:

  1. Arko kremi ben de sürekli alıyorum. Tam çantaya atmalık. :)

    YanıtlaSil
  2. Neutrogena siyah nokta toniği, adı üzerinde siyah nokta toniğidir, gözlere uygulanması kadar cahilce bir davranış yoktur. T bölgesi icindir, bu derece az bilgiyle blog yazmak dünyada bir türklere özgü heralde. yazık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu derecede anlamadan yorum yapmak sanırım sadece Türklere özgü bir davranış, yazık...

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)