İzleyiciler

25 Nisan 2014 Cuma

Ürün İncelemesi #201 RIMMEL LONDON SCANDALEYES LİKİT FAR

Selam herkese,


Ambalajlar üzerinden etiket koparma hastalığım olduğu için maalesef ürünün rengini ve numarasını söyleyemiyorum ancak kahverengi diyelim biz, bildiğim kadarıyla 4 farklı tonu bulunmakta. Ben günlük olarak da rahatlıkla kullanabileceğim renk olan kahverengi olanı tercih ettim.


Likit yapıdaki far ilk sürüldüğünde yukarıdaki gibi yoğun pigmentli duruyor ancak dağıtıldığında aşağıdaki gibi hoş bir bronz renk bırakıyor yerine. Ben genelde günlük makyajlarımda tek kat uygulayıp karıştırma fırçası ile renk bitiş bölgesini karıştırıp eyeliner ve rimelle tamamlıyorum makyajımı. 2 kat uygulayıp rengi daha da belirginleştirmek size kalmış. 


Sünger aplikatörü gayet kullanışlı. Göz makyajında bazsız yapamıyor olsam da bu ürünü kullandığımda buna gerek kalmıyor. Gayet kalıcı, güzelce sabitleniyor. 


Siz bu ürünü kullanıyor musunuz? Hakkında neler düşünüyorsunuz?

Hoşça kalın, sevgiler...

1 yorum:

  1. Ay ha-ri-ka bir renk bu, cok güzel! rimmel almanyada satilmiyor maalesef, ama asosdan siparis verebiliyorum, ama maalesef herzaman her ürün ve rengi olmuyor. Krem farlarla su ana kadar hic mutlu olmadim, ama madem kalici diyorsun denemeli :)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)