İzleyiciler

22 Mart 2014 Cumartesi

Ürün İncelemesi #196 BENRİ KURU ŞAMPUAN

Selam herkese,

Bu aralar kuru şampuanlardan gidiyoruz, biliyorsunuz piyasada kuru şampuan patlaması yaşanıyor şu günlerde, bir çok marka kuru şampuan ürünü çıkardı. Bize de almak, denemek düşüyor, kaldı ki ben zaten çok işlevsel buluyorum kuru şampuanları. Daha önceki kuru şampuan deneyimlerim için; tık tık ve pıt pıt.


Benrinin kuru şampuanı hakkındaki düşüncelerim ise kötü değil, alınıp kullanılabilecek uygun fiyatlı bir ürün. İndirimsiz fiyatı 10 tl. Kuru şampuanlardaki en büyük sorun saçtaki beyaz pudranın dağıtılamaması, bu üründe öyle bir şey kesinlikle olmadı çok hafif pudra görünümü parmaklarla masaj yaparken kolayca dağıldı. Kullandığım diğer kuru şampuanlarla kıyaslarsam eğer, diğerleri tamamen pudra hissi varken bunda sanki biraz ıslaklık da gelir gibi, aşırı değil. Kokusu çok baskın saçta da kalıyor, ama keşke biraz daha kadınsı bir koku olsaymış dedim, deodorantımsı bir kokusu var. 

Sonuç; kuru şampuan olarak vazifesini yerine getiriyor. Saçı temizliyor, hacim veriyor. Kuru şampuanların günü kurtarmalık olduğunu bir kere daha hatırlatalım, yani yeni yıkanmış saçın yerini elbetteki tutmuyor.

Bu spreyin renkli olanları da satılıyor, sarı saçlar, kahve saçlar için gibi. Alıp denemedim, onların performansı nasıl bilemiyorum. Ben sanırım renksiz olanları tercih edeceğim her zaman.

Sizin



3 yorum:

  1. Kokusu erkek deodorantı gibi geldi bana hatta kullandığım zaman eşim erkek kokusu var üzerinde diye kötü bir bakış attı ki hemen kuru şampuan olduğunu açıkladım =) Renkli olanını aldım ben ve çok sevdim sende güle güle kullan tatlım ^,^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün beyler aynı tepkiyi vermiş demek ki çok güldüm :))

      Sil
  2. Benim saçım siyah olduğundan pudra beyazlığı kaybolmaz diye korktum ve koyu kestane rengini aldım. Tam da senin söylediğin gibi hem yapısı hem de kokusu deodoranta benziyor. Ben diğer ürünleri de deneyeceğim. Benri bana işte bu dedirtemedim.

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)