İzleyiciler

17 Mart 2014 Pazartesi

Ürün İncelemesi #193 LEE STAFFORD KURU ŞAMPUAN

Selam herkese,

Bugün Gratislerde uygun fiyatlara satılan hatta indirimlerde alırsanız daha da uygun fiyata bulabileceğiniz LEE STAFFORD markasının kuru şampuanından bahsetmek istiyorum.


Sever miyim sevmez miyim diye ikilemde kalınca ufak boyunu aldım, çantamda taşıdım. Tam boyunun 22 tl gibi bir fiyata satılıyor olması lazım, olası bir indirimde alıp denemenizi tavsiye ediyorum.
Artık herkes kuru şampuanların nasıl bir işlevi olduğunu biliyor, yağlanan - hacmini kaybetmiş saçlar için günü kurtarmalık spreyler. Ben saç diplerime belli bir mesafeden sıkıp, saçlarımı parmaklarımla havalandırmaya çalışıyorum, böylelikle hem ürün saç diplerime eşit dağılmış oluyor hem de ürünün beyaz pudramsı görüntüsü yok olmuş oluyor. Eğer bu işlemi yapmazsanız ki zaten yapmak zorundasınız çünkü spreyin pudralı yapısının beyaz görüntüsü saçlarınızda kalır, bu işlemi yapmak bazı markaların kuru şampuanlarındaki gibi zor değil, beyaz görüntü hemen dağılıyor. Ayrıca kokusu da çok güzel.
Bittikçe alacağım ürünler arasında.

Sevgiler...

1 yorum:

  1. Güle güle kullan :) Bende geçen indirimde bunu aradım ama bulamadım =/ Benri' nin renkli kuru şampuanını aldım ondan çok memnun kaldım biterse bunu da deneyebilirim ^^

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)