İzleyiciler

10 Mart 2014 Pazartesi

Ürün İncelemesi #190 THE BODY SHOP VANILLA BODY BUTTER DUO

Selam herkese,

The Body Shop markasını seviyorum, mağazaya uğradıkça deneme boy ya da indirimli ürünlerinden alıp kullanıyorum biliyorsunuz genel olarak uygun fiyatlı bir marka değil, ben de bu sebeple indirimleri takip etmeye çalışıyorum.


Bu içerisinde iki farklı yapıda nemlendirici ürün bulunan kremin fiyatı 15 tl idi. Daha önce markanın butterlarını kullandım. Duo olan çeşidinden hiç kullanmamıştım. Genel olarak yine başarılı bir ürün bence.


Bir tarafı katı kıvamlı butter diğer tarafı losyon şeklinde ama yine de çok akışkan değil, yoğun yapıda bir losyon diyebiliriz. Aşağıdaki fotoğrafta yapılarını göstermek istedim.


Butter olan kısmı genelde bacaklarımda ve çok nadir kuruluk hissettiğimde kollarımda kullanıyorum. Losyon kısmını ise vücudumun diğer bölgelerine uyguluyorum. Kokusunu sevmedim, neyse ki kalıcı değil. 


Özellikle kış aylarında kullanmayı tercih ediyorum bu tarz yoğun nemlendiricileri yazın ağır geliyor benim cildime. İndirimde gördükçe alabileceğim bir ürün oldu.

Sevgiler...

3 yorum:

  1. Vanilla serisinin kokuları güzel olur genelde neden beğenmedin acaba =/ Bide TBS bizim ülkemizde çok pahalı yurt dışında millet yüzüne bile bakmıyor bunların.. =S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilinen tatlı vanilya kokusu gibi değil çünkü, ondan sevmedim, belki de bozulmaya başladığından bilemiyorum :/

      Sil
  2. Ben de Sweat Pea olanı almıştım. Yoğun olan kremi daha çok sevdim. The Body Shop'ın kremlerinin kokusu bana fazla geliyor. Tüm vücuda sürecek olsam kokusundan başım döner :)

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)