İzleyiciler

6 Mart 2014 Perşembe

Ürün İncelemesi #188 NYX STİCK BLUSH "MAGNOLIA"

Selam herkese,

Buradaki alışveriş yazımda görmüş olduğunuz NYX markasının stick allıklarından Magnolia rengi ile karşınızdayım bugün.


Rengi görüldüğü gibi çok tatlı bir pembe. Sırf meraktan aldığım bir ürün ama hiç pişman değilim. Başlarda tereddüt etmiştim ama zamanla alıştım, cilt makyajımı pudra ile bitirmediğim mat fondöten kullandığım günlerde elim sık sık bu allığa gidiyor. 


Parmaklarımla uygulamayı sevmediğimden fırça ile uygulamayı tercih ediyorum, hatta sık sık şurada bahsettiğim elf small stipple fırça ile uyguladım. Az ya da çok uygulayarak yanaklarınızda durmasını istediğiniz renk tonunu ayarlayabilirsiniz. Benim tercihim genellikle elmacık kemiklerimin üst noktasına bir kaç pıt. Gerçekten çok doğal duruyor. Bazen dudaklarıma da hafifçe dokundurup üzerine renksiz bir gloss geçiyorum. Allık-dudak rengi uyumunu seviyorum. 


Satın alırken rengini verir mi diye beliren düşüncelerim ürünü kullanmaya başlayınca kayboldu, çünkü fırçayı ürüne bir kere dokundurunca bile yanaklarınızı renklendirecek ürünü almış oluyorsunuz. Ayrıca kalıcılığını sevdim, gün ortasından akşama doğru eğer gerekli görürsem de 2 pıt pıt üstünden geçiyorum. Kokusuz bir ürün bu arada.

Diğer renklerine de göz dikmiş bulunmaktayım. Sizin fikriniz nedir, sizce de renk harika değil mi?

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Şu sıralar stick allıklara merak sardım ama elimde sadece Essence'in var. Bunun rengi harikaymış çok cici görünüyor kolay ulaşılır bir marka değil ve ülkemizde pahalı satılıyor :( Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, Boynerlerde satışa çıkmış diye okudum ama fiyatlar ne olur bilemiyorum tabi. Renk gerçekten güzel, bu performansı beklemiyordum açıkçası.

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)