İzleyiciler

3 Mart 2014 Pazartesi

Bitenler Meselesi #16

Selam herkese,

Bundan sonra bitenler yazılarını aylık olarak paylaşmak istiyorum, Şubat ayında biten ürünler nelermiş bakalım;


Bitenler dışında çöpe gidenler de var tabii ki.


Bolca tester ürün bitti. Effaclar yıkama jellerini ve Bioderma göz kremlerini boş bir kaba doldurdum. Zaten daha önce kullandığım ürünlerdi. Diğerlerine gelecek olursak Clinique göz kremini sevdim tam boyunu alabilirim, Shiseido yüz kremini de çok sevdim, ufacık olmasına rağmen 1 hafta kullandım. Bunların dışındakiler için yorum yapamıyorum.


Soyulan maskeyi sevmedim çöpe gidiyor, Essence köpük fondöten ise uzun süredir benimle, bozulmuş olabileceğini düşünüyorum, rengi de açık zaten, o da çöpe maalesef.


Biten parfümler... Avon olanı tekrar almam, diğerini (orjinal değil) denk gelirse belki.


Watsons şampuanı fırçalarımı yıkamak için kullanıyordum, yumuşacık oluyordu fırçalar, kokusu da çok güzeldi. Diğerleri her zaman biten ıvır zıvırlar.



Şelale gül suyu, gül suyu iyi hoş seviyorum etkisini ama ya kokuları, durdukça ağırlaşıyordu cildimde eşim bile rahatsız oluyordu o derece. Bir daha almam. El kremi yılbaşında Watsonsdan alındı, hala var mı bilemiyorum, beğenerek kullandım. Effaclar jel ufak boydu çabuk bitti, tekrar alınabilir. Loreal nemlendirici, sevdim, indirimde almayı düşünüyorum. Essence pudra, sevdiğim bir pudraydı, çok bereketliydi tekrar almam daha çok sevdiğim başka pudralar var.

Şubat ayında bitenler bunlardı, ürünlerin çoğunun yazısı blogumda mevcut, arama kutucuğundan aratıp ürün hakkındaki yorumları görebilirsiniz.

Sevgiler...

1 yorum:

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)