İzleyiciler

3 Nisan 2014 Perşembe

Ürün İncelemesi #198 PUREDERM OKSİJEN MASKESİ

Selam herkese,


Evet maskelere inanmasam da bi çekicilikleri var :) Bu ürünü rafta görüp görüp elim bir türlü gitmiyordu satın almaya. En son bir kaç olumlu yorum okuyunca çeşit olsun diye attım sepete.


Şunu söyleyebilirimki hayatımda kullandığım en eğlenceli maske :) Paketteki jel yapısı kuru cilde sürmeye başladıkça köpürmeye başlıyor, bildiğiniz aşağıda parmaklarımda gördüğünüz gibi yani. Sonra azcık kaşındırıyor köpükler patlarken. Cildime iyice yedirip sonrasında suyla güzelce duruluyorum cildimi. Benim kulladığım çeşidi yabanmersini&yeşil çay olanı. Bir de şeftalili olan çeşidi var kullanmadım ama deneyeceğim. Yüksek beklentide olmadan kullandığım için ve de ürünün eğlenceli uygulanışını sevdiğimden evet devamlı alıp kullanacağım bir maske oldu. Cildimdeki etkisi ferahlık ve temizlik oldu. Karma olan cildimde gerilme yapmadı fakat elbette nemlendiricimi atlamıyorum. Her pakette 2 kullanımlık ürün var, yine ayrı paketlerde, alırken dikkat etmedim fark edince sevindim :)


Normalde 2,50 gibi bir fiyatı olması lazım.

Siz bu maskeyi kullandınız mı? Yorumlarınız nelerdir?

Sevgiler...

7 yorum:

  1. maskeden ziyade köpük formlu cilt temizleme ürünleri gibi geldi bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısı köpük olmasından dolayı evet öyle geliyor zaten, etkileri arasında derinlemesine temizlik özelliği de olduğundan...

      Sil
  2. bu maskey ben de çok seviyorum. köpürmesi çook eğlenceli :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de seviyorum bu maskeyi. Cildime aydınlık verdiğine inanıyorum. Onun dışında dediğin gibi uygulaması çok eğlenceli:)

    YanıtlaSil
  4. Şeftalili olanını kullandım. Cildime aydınlık bir görüntü verdi ama öyle önemli bir etkisini görmedim. Ucuz ve eğlenceli :) Bir sonuç bekleyerek değil ama kendimi iyi hissetmek ve eğlenmek için alıp kullanabilirim.

    YanıtlaSil
  5. Ben de seviyorum bunu :) Şeftalili olanı da güzel. Çok büyük bir etkileri yok ama çok eğlenceliler dediğin gibi ^_^

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)