İzleyiciler

19 Şubat 2014 Çarşamba

Ürün İncelemesi #177 RIMMEL LONDON STAY MATTE LIQUID MOUSSE FONDÖTEN

Selamlar,

Rimmel London markasının köpük(bence köpük-krem desek daha doğru olur) yapıdaki fondöteninden bahsetmek istiyorum.


Ürünü almadan önce oldukça fazla yorum okudum, video izledim. Ürünün seveni olduğu kadar nefret edeni de hayli fazla. Benim yorumlarım ise şu şekilde;


Yapısı biraz katı, bu sebeple ellerimle fondöten uygulamaktan hoşlanmadığım için elimdeki en kısa kıllı fırça olan rt expert face brush ile uyguluyorum. Ayrıca süngerle uygulaması da keyifli. Yapısı kalın olduğundan az miktarda ürünü cilde güzelce uygulamakta yarar var, bu ürünün fazlası kesinlikle yapay bir görüntüye sebep oluyor. Ben az miktarda ürünü güzelce yedirip daha sonra kusurlu alanları kapatmaya çalışıyorum. Fazlası mimik çizgilerine dolma yapıyor benden söylemesi... Kapatıcılığı ortadan biraz daha fazla, bana yeterli geliyor. 


Bitişi mat, pudra kullanmasam da olur ama gün içinde çok fazla telefon görüşmesi yaptığımdan, rahatsız olup hafif yapılı bir pudra ile sabitliyorum. Ürünün fazlası zarar olduğu gibi üzerine geçilen pudranın da fazlalığı zarar. Doğal görüntüyü yakalamak için kesinlikle ince yapılı bir pudra ya da transparan bir pudra tercih etmelisiniz. Günün sonuna doğru ciltten kaybolmaya başlıyor. Ben parlama sorunu ile karşılaşmadım. Bu sebeple yazın da rahatlıkla kullanabileceğim bir ürün oldu. Cildimin kışın normal yazın karma olduğunu söylemeliyim.


Bendeki rengi 100 ivory. Renk yelpazesi çeşitlendirilmeli diye düşünüyorum. Ayrıca cilde uygulandıktan bir kaç saat sonra bir tık koyulaşma durumu ile karşılaştım.


Tekrar alabileceğim bir ürün oldu.

Sevgiler...

6 yorum:

  1. bu fondöteni bnde almayı düşünüyorm cnkü bende yaglı ciltliyim hemde kapatıcılıgı iyi diye sivilce lekelerim için istiyorum bnde süngerle uygularım ama sence cok mu maske gibi bi görüntü oluyo sürdükten sonra ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazımda da bahsettiğim gibi, ürünü fazla fazla boca etmemek gerekiyor cilde. Yeteri kadar kullanıp doğal görüntüyü korumak gerekiyor.

      Sil
  2. Güle güle kullan canım bende alsam mı almasam mı kararsız kaldım bu fondöten konusunda =S Peki içerisinde spf var mı araştırdım ama bulamadım da..

    YanıtlaSil
  3. Yapısına bayıldım ama bir tık koyulaşma durumuna katlanamayacağım için almaktan vazgeçtiğim bir ürün oldu kendisi ..:) güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu koyulaşma durumu bazı fondotönlerdeki gibi rahatsız edici boyutta olmadığı için kullanmaya devam ediyorum ben :)

      Sil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)