İzleyiciler

30 Ocak 2014 Perşembe

Yeni Ciciler #25

Selam herkese,


Geçenlerde Garnier markasının Bioderma H2O tarzı bir makyaj temizleme suyu çıkardığını görmüştüm. Watsons mağazasında dolaşırken rast geldim ve aldım. Fiyatı; 16,99. Olası bir indirimde tadından yenmez bence :) Bir de susam sokağı hayranı olarak bu masa üstü kuru mendillerden vazgeçemiyorum.



Efendim gelelim alışverişimin can alıcı noktasına. Beautyjoint.com sitesinden yukarıda gördüklerinizi aldım. Daha önce yurt dışı alışverişlerim oldu bu konuda birazcık tecrübeli sayılırım ama renkli kozmetik almaya hiç cesaret edememiştim doğrusu. Bu sitenin ülkemize gönderim yaptığını ve paketlerin gümrüğe takılmadan geldiğini öğrenince cesaret buldum ve evet yaptım :)

NYX markasının deli gibi merak ettiğim glosslarının 3 çeşidinden de birer renk aldım. Soldan sağa; Soft matte lip cream Tokto rengi, Xtreme lip cream Candy land rengi ve son olarak Butter gloss Peaches and cream rengi. 
Yine NYX markasının stick allığına öylesine bakarken denk geldim ve merakıma yenik düştüm. Krem allık pek kullanmıyorum aslında. Rengi Magnolia.
Wet n wild markasının farlarını çok çok istiyorum ama cidden elimde çok palet var diye şimdilik kendimi tuttum ve sadece tekli far aldım ve tabiiki Brulee rengi :) 
Son olarak Elf markasından 3 adet fırça aldım. Zaten daha önce parçalanana kadar kullandığım Powder Brushdan 2 adet, ve daha önce büyük boyunu kullanıp beğenmediğim Small Stipple Brushtan deneme amaçlı 1 tane aldım. Umarım severim.
Fiyatlara gelecek olursak;



Ürünler toplam 37,72 $ tuttu. Kargosu 9 $, ayrıca ben sigorta da istedim, o da 2,99 $ tuttu. Yani genel toplam 49.71 $ ödemişim görüldüğü gibi. Benim paketim hemen hemen 20 günde geldi. Yurt dışından kozmetik alışverişi her zaman riskli bu herkesin bildiği bir şey, ama paketi teslim alır almaz ben ne yaptım? Sitede hemen yeni bir alışveriş sepeti oluşturdum :) Son olarak alışveriş notumda paketin üzerine makyaj malzemesi yazılmamasını rica ettim. Öyle de yapmışlar. Bu arada paket gayet güzel sarıp sarmalanmış ürünlere hiç zarar gelmemişti, hoşuma gitti.
Ayrıca alışverişinizin hemen ardından mail adresinize kod geliyor, bu kodu PTT'nin internet sitesine girerek paketinizi takip edebilirsiniz.

Alışverişim ve detayları bu şekildeydi umarım sıkılmadınız :)

Sevgiler...

1 yorum:

  1. garnier makyaj temizleme suyu ilk indirimde alacaklarım arasına girdi bakalım güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)