İzleyiciler

27 Ocak 2014 Pazartesi

Yeni Ciciler #24


Selam herkese,

Bu aralar ne ciciler almışım bakalım;


Oriflame kataloğundan arada sırada sipariş veriyorum. Bu renkli dudak nemlendiricisine ve duş jeline toplam 16 tl ödedim.


Geçenlerde bağdat caddesi The Body Shop mağazasına uğradım. Bazı ürünlerde % 50 vardı. Body butter 15 tl, Spray 12 tl idi. Fotoğraflayana kadar kullandım tabiiki azalma ondan :) Ayrıca farklı yıkama jelleri denemeyi sevdiğimden sepet içinde satılan deneme boy sayılabilecek miktarda olan olan ürünleri karıştırıp bu ürünü aldım. Fiyatı 6,90 tl.


Sigma benzeri olan bu fırçaları denemek istedim. 8 li olarak satılan bu setin fiyatı 14.80 $ dı. 2.99 $ da kargosuydu. Ebay sitesinden aldım. Buradan ulaşabilirsiniz.


Gelelim Gratis alışverişine. Dalin bebek şampuanı, 10,90 tl indirim yoktu. Geri kalan her şeyi % 40 indirim ile aldım. İndirimsiz fiyatları, Voyage palet, 79,50. Sexy Mama, 28,90. Girls ruj, 21,90. Maskara, 29,90. Son olarak Dirty Works markasının detox maskesini aldım fiyatı, 14,90 tl. Dediğim gibi bu fiyatlardan %40 indirim oldu kasada.

Benim bu aralar aldığım ciciler bu kadardı. Ayrıca BeautyJoint sitesinden bir kaç parça ürün aldım. Henüz gelmedi, onu da bir sonraki yazımda gösteririm artık inşallah :) Paket en son baktığımda TR giriş yapmıştı. bu hafta elime ulaşır diye düşünüyorum. 

Siz bu aralar neler aldınız?

Hoşça kalın...

2 yorum:

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)