İzleyiciler

31 Ocak 2014 Cuma

Ürün İncelemesi #164 GARNIER KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

Selam herkese,

Bioderma Sensibio H2O makyaj temizleme suyunu bilmeyen kalmamıştır herhalde. O kadar çok beğenildi, o kadar çok övüldü ki sanırım bu diğer üretici firmaları harekete geçirdi. Birer birer H2O benzeri makyaj temizleme suları üretmeye başladılar. Bence gayet iyi yaptılar. ( Alışveriş yazısı burada )


Ürünün reklamını görünce çok sevindim. Biodermanın yarı fiyatı olduğu görünce hele sevincim ikiye katlandı. Watsons mağazasında rastlayınca da denemek istedim. Bu arada fiyatı 16,99 tl idi ben alırken, tanıtım fiyatı mı acaba bilemiyorum. Ürünler genelde piyasaya tanıtım fiyatları ile sunulup daha sonra zamlanıyor.



Şişede 400 ml su var. Ben bu temizleme suyu dışında sadece Bioderma denediğimden haliyle ikisini kıyaslamak durumunda kaldım hemen. İlk olarak parmağıma birazcık döküp yapısına baktım, evet Bioderma kadar sıvı ama nasıl anlatsam sanki Garnier daha kaygan gibi. Bana göre performansı Biodermadan yalnızca 1 tık düşük. Ona rağmen sevdim biterse de almaya devam ederim. Bunun dışında Bioderma gibi dudaklarda acı bir tat bırakmıyor. 


Kapağı zor açılıp kapanıyor, belki bana böylesi denk geldi bilemiyorum. Umarım ürün tutulunca fiyatlarını uçurmazlar diyerek yazıya son veriyorum.

Sevgiler...


8 yorum:

  1. Çok ilgi çekici bir ürün.Bende de büyük merak uyandırdı.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Ürün çok ilgimi çekti, yazısını görünce çok sevindim :))) denemeyi düşünüyorum umarım tutunca fiyatı uçmaz =)

    YanıtlaSil
  3. Bioderma'dan bir tık aşağıdaysa şans verilebilir. Özellikle dudaklarda acı tat bırakmaması iyi olur :)

    YanıtlaSil
  4. Garnier performansıyla beni şaşırtıyor açıkcası.. Bu ürünü aldığını görünce çok merak etmiştim.. Kesinlikle şans verilmeli...

    YanıtlaSil
  5. Garnierla pek yıldızımız barışmamasına rağmen merak ettim bu ürünü :) Zorda, darda kalınca alınabilir bence :)

    YanıtlaSil
  6. Makyaj temizliği için fresh’n soft makyaj temizleme mendilini kullanıyorum. Hem çok kullanışlı bir ürün hem de çok iyi temizliyor. Sürekli çantamda bulunduruyorum. Bu ürünü kısa sürede makyaj temizliği yapmak isteyenlere tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)