İzleyiciler

15 Mart 2013 Cuma

Ürün İncelemesi #105 RIMMEL LONDON MATCH PERFECTION CONCEALER

Selam herkese,

Rimmel London Match Perfection Fondötenden daha önce şurada bahsetmiştim. Kapatıcısını da çok merak ediyordum. Ancak alma ve kullanma fırsatı buldum. Benim düşüncelerim şöyle,



Ürün tüpte ve kendinden fırçalı olarak üretilmiş. Ne alaka şimdi durduk yere? insanları uğraştırıyorsunuz başka bir şey değil :) O fırça ile uygulamak zaten mümkün değil sürdükten sonra mutlaka; el, sünger ya da fırça ile yedirmek gerekiyor. Madem kendi fırçası işe yaramayacak neden fırçalı üretiyorsunuz, ürün tüpü sıkınca fırçanın içinden çıkıyor ve ne kadar çıktığını sıktıktan sonra görüyorsunuz yani fırçada kalan çoğu zaman ziyan oluyor ve kuruyor.


Ürünün yapısına gelecek olursak, ben sevdim cidden kapatırken aynı zamanda aydınlık bir görüntü veriyor, sadece göz altlarım için kullanacağımdan en açık rengini aldım, iyi de yapmışım, çok memnun kaldım renginden ve yapısından. Fırçası ile sürüp elimle ya da süngerle yediriyorum. Benim göz altlarım çok sorunlu değil, kapatıcılığı bana yeterli geldi açıkçası. Bir ton koyusunu da cilt kusurlarını kapamak için alabilirim ilerleyen günlerde. İndirimsiz fiyatı 14,99 tl. Çizgilere hafif doluyor, bu sizin göz altı çizgilerinizin yoğunluğu ile alakalı bir durum. Sonuç olarak fiyat performans olarak iyi diyebiliriz, tekrardan alınabilir.











Siz bu ürün için neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı merak etmekteyim :)

Sevgiler, Saygılar...

3 yorum:

  1. hanımcık, güzel bir tanıtım olmuş. fırçasıyla ilgili düşüncelerini üretici firmaya yazabilirsin. belki onlara da bir faydası olur.

    YanıtlaSil
  2. Bende de aynı rengi var ilk sürdüğümde çok açık geldi Bülent Ersoy gibi hissttim kendimi :D
    Ama sonradan cildime uyum sağladı rengi. İyi yedirmek gerekiyor.:)

    YanıtlaSil
  3. kusura bakmayın yazmışsınız fiyatını,gozumden kaçmış

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)