İzleyiciler

13 Aralık 2012 Perşembe

Ürün İncelemesi #34 THE BALM PLUMP PINK MY LEMONADE VE COCOA MY COCONAT

Selam herkese,

Geçenlerden Gratis indiriminden kaptığım The Balm ürünlerinden bahsetmiştim. Bu iki bebek o indirimin ganimetleri olur. Aldığım günden beri ikisini de joker olarak her makyajımda kullandım. Ofiste çekmeceme atıyorum, sıkıldıkça sürüyorum. :) Yani ikisi de bebeğim gibi. 


Pink my lemonade çok güzel bir pembe. Herkesin dudağında farklı durur dudak rengine göre ama ben de hafif kırmızıya dönük çok doğal bir pembe rengini verdi. Cocoa my coconat ise gene doğal hemen hemen dudak rengimde.  Tatsızlar, kokuları güzel rahatsız edici değil. Şişesinde simli gibi duruyorlar ama dudağa sürüldüğünde hafif bir doğal ışıltısı var simli görüntüsü yok. Aşırı yapış yapış bir his bırakmıyor. Her gloss gibi ömrü 1-1 buçuk saat arasında. Geriye hafif bir nemlilik bırakıyor.


Dolgunlaştırıcı özellikleri olduğu söyleniyor. Bu konuda aşırı bir fark göremedim çünkü parıltılı glosslar dudakları zaten dolgun gösteriyor. Dudağa sürüldüğünde hafif mentollü bir his bırakıyor dudakta, birazcık serinleme hissi gibi :) Ama abartılı değil kesinlikle hatta bu his hoşuma gidiyor benim. Soğuk havalarda sürüp dışarı çıkarsanız dudaklarınız çok üşür :) 


Tekrar indirimde yakalarsam diğer renklerini de almayı düşünürüm. Evet kesinlikle kendileri benim favorilerim olmayı başardılar, tavsiye ederim. Ve giderim hoşça kalın :)
Sevgiler, Saygılar...


7 yorum:

  1. evet evet kesinlikle indirim olursa benim de alacaklarım arasında.. bir önceki indirimde öbür balm serisinden aldım bir tane çünkü..

    YanıtlaSil
  2. Her ikisi de bende var ve ben de bayılarak kullanıyorum :) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan:) ben de indirimde bi tane kapmıştım..

    YanıtlaSil
  4. ıyı gunlerde kullan cok guzel renkler,,..

    YanıtlaSil

İyi niyet ile yazılmış tüm yorumları yayınlamayı borç bilirim :)